Mam mesic desku epox 8rda3+. Ma aktiva na NB a ten po 14 dnech zacal pri startu na par sekund rvat. Deska je jinak OK, ale ten hukot mi vadi. Lze to udat jako duvod k reklamaci?
Printable View
Mam mesic desku epox 8rda3+. Ma aktiva na NB a ten po 14 dnech zacal pri startu na par sekund rvat. Deska je jinak OK, ale ten hukot mi vadi. Lze to udat jako duvod k reklamaci?
to chces bejt celou dobu bez desky? vem olej a vetrak trosku promazni a mas klid. za to to nestoji jit to reklamovat i kdyz pravo samzrejme mas ale oni by ti ho tam taky namazali.
Ano hlučný ventilátor se jako reklamace uznává.
myslis ze sem blbej? si koupim jinou a tuhle pak trebas strelim ne? no, ale mas pravdu ze mi ji stejne asi promaznou, coz nechci :?Citace:
Původně odeslal honzAK
a myslis ze mi ji jak rika honzak namazou nebo mi museji dat novou? radsi bych novou, pac tato ma podle me extremne spatnej ten vetrak kdyz za par dni po tom co jsem ji koupil zacal ten vetrak rvat... kdyz to promaznou, tak driv nebo pozdeji zase zacne rvat...Citace:
Původně odeslal VOiD
Záleží kde jsi to koupil. Většina velkoobchodů nemá lidi a čas na to, aby něco opravovali. Někde jsem tu však četl, že v některých obchodech to opravují (vymění ventilátor).Citace:
Původně odeslal Xima