Vyplati sa výmena P4 za P4? Ale P4 2.4 533 za P4 800 HT?
Má to z nieco do seba? :?:
Printable View
Vyplati sa výmena P4 za P4? Ale P4 2.4 533 za P4 800 HT?
Má to z nieco do seba? :?:
To co ty potrebujes je bud viac RAMky alebo lepsia GPU
zalezi kolik bys musle doplatit...jinak 2,4 800mhz dou taky vetsinou pekne taktovat
pameti imho nepotrebuje...512MB jestli nedela neco extra staci....to spis to GPU jeslti pari:-)
Myslim ze tu nejde o velikost RAM, ale o rychlost RAM... :wink:Citace:
Původně odeslal AraFat
400mhz staci-kdyz tak nahodi nejakou delicku
myslm ze Wuuduu si to blbe precetl a myslel ze ma jen 256mb
Něco do sebe to má, například oc a propustnost, ale kolik by si do toho musel vrazit? Jinak já to co mám v podpisu mě krásně stačí to co na tom dělám, sice ten procesor začíná být dědeček, už je cca 1 a 3/4 roku starej, takže bych ho moch odměnit, ale počkám tak na léto, na podzim a mrknu se po něčem novým.Citace:
Původně odeslal Mario74
Jestli se ptáš na to, jestli máš jít do krámu a koupit si novou P4 s FSB800 místo svojí, tak je to podle mě nesmysl a vyhazování peněz ...
Mozem ho mat u znameho za dakujem.Citace:
Původně odeslal Wolferine
mno tak to bych neresil a podekoval :wink:
Zatial mi XT bohate staci.Teraz hram NFSHP a ide v poho na 1024*768Citace:
Původně odeslal AraFat
a viac nechcem investovat.
Uz som vymenil a podakoval. ;DCitace:
Původně odeslal Wolferine
Pak asi není moc co řešit, až na jedno - jestli si ve svém mobo nezkoušel P4/800, tak se podívej po nějakých testech boardu, jestli zvládá velké FSBčko - abys pak neměl sice rychlejší ramku, ale nemohl ten procík pořádně taktnout - btw: ten, co máš teď máš jen na 2,7 proč ???
Viac som nemal cas skusat,v poslednom case som vela pri kocke doma :roll: Na novy CPU si urcite najdem cas a oskusam aj medeny Primecooler z TN Trade :lol:Citace:
Původně odeslal jan555