LG 17" T710BH za 4000sk alebo LiteOn 19" A1996NST
LG za 4000sk LITE ON za 5800sk
Takze oba su nove len sa neviem rozhodnut
Kedze LG je vyssia stredna trieda nieco ako Samsung tak ma to laka a este aj ta plocha obrazovka
ale na druhej strane ta 19ka ma pekny velky obraz aj ked nie plochy a zase ma troska odradza znacka Lite on, ale zase ta cena je super.
tak mi skuste poradit.
Na tej 19ke su filmy uplna nadhera je to uhlopriecka okolo 47cm a je to skoro ako 55cm u televizora
fakt neviem
dik za rady
Re: LG 17" T710BH za 4000sk alebo LiteOn 19" A1996
Citace:
Původně odeslal Shaman
LG za 4000sk LITE ON za 5800sk
Takze oba su nove len sa neviem rozhodnut
Kedze LG je vyssia stredna trieda nieco ako Samsung tak ma to laka a este aj ta plocha obrazovka
ale na druhej strane ta 19ka ma pekny velky obraz aj ked nie plochy a zase ma troska odradza znacka Lite on, ale zase ta cena je super.
tak mi skuste poradit.
Na tej 19ke su filmy uplna nadhera je to uhlopriecka okolo 47cm a je to skoro ako 55cm u televizora
fakt neviem
dik za rady
Cau. ja mam LITEON B1997PNST uz pres tri roky. Vim ze se s dnesnima montasama uz moc srovnavat neda, ale svoji praci odvadi stale kvalitne. Má snad a z neuveritelnou rezervu jak na kontrast (jedu stale na (63-70)/100) a o jasu ani nemluve (5/100 vecer, max 15/100 pres den). Mezi negativa patri mirne ujety obraz leveho horniho rohu (kdyz nastavim zbyvajici rohy obrazu az ke kraji, tak nalevo nahore chyby k okraji asi 2mm) a na skle jsou 3 oblasti s horsi kvalitou (nejni to poskrabane ale, nevim jak jinak to popsat - viditelne teda jen pri vypnutem monitoru). Cim je starsi tim se mi zda ze je treba vice doladovat MOIRE. Jinak sem to testoval Nokia testem a zadny zasadni nedostatek sem nenasel. Ty mas zalusk ale na novejsi typ, byt tebou jdu do nejake ploche 19ky. Ale bacha pri vyberu pozorne procti 4um urcite toho tady je hafo.
BTW: Kamos koupil nejake ploche AOC (19GLR tusim) a ma celkem dost rozmazany obraz a to ma ATInu, ktery pry maji kvalitnejsi vystupni signal nez Nvidie...
A znacky LITEON bych se nebal, mam od nich i starsi MB a nadhera nejen na OC... jen me zarazi ze vypada (http://www.watch.impress.co.jp/akiba...ge/aa2611.html) na 99,9% stejne jak nejaky ten taky starsi EPOX, tak nevim kdo pro koho ;-) a to 0,01% je cervena led dioda kterou ma epox u AGP slotu.
CuaVec.