Potrbujem poradit ako vo WinXP nastavim primarnu IP, pretoze mi da ako primarnu IP zo satelitnej karty a potrebujem aby primarna bola z wifi karty.
Diki
Printable View
Potrbujem poradit ako vo WinXP nastavim primarnu IP, pretoze mi da ako primarnu IP zo satelitnej karty a potrebujem aby primarna bola z wifi karty.
Diki
Ja si teda nejsem jistej ale rekl bych ze XP zadny primarni/sekundarni adresy nerozlisuji ... proste ta adresa bud je nebo neni ...
Ve Win2k/XP žádná primární IP adresa neexistuje. Pokud jsi nevrtal do routovací tabulky, tak by to mělo fungovat. Na co to potřebuješ ?
Pri niektorych hrach sa neda vybrat IP adresa na lan a vyberie mi tu satelitnu, vtedy mi pomoze iba dissable sat.kartu. A to sa niekedy neda, lenn po restarte.
Nefim jestli ti to pomuze, ale zkus nastavit nizsi metriku u NIC internetu ... Jinak tenhle problem je vseobecne znamej ...
Pripadne poprehazuj karty ve slotech.
to je vseobecne problem winxp.. ostatnich op. systemu od microsoftu mozna taky. mam take nastavene 2 ip adresy a nelze nastavit ktera je primarni a ktera sekundarni. holt vetsina programu apod. pouziva spatnou ip adresu a tudiz nefunguje :(
nevi nekdo jak je to s tou metrikou?
vysvetleni, atd. ?
Metrika v tomhle pripade asi fungovat nebude. To funguje tak, ze pokud mas dve mozny cesty, pouzije se ta s mensi metrikou. Wokna jsou holt tupej system, sice tam vic IP bejt muze, ale proste se stim vubec nepocita u aplikaci.Citace:
Původně odeslal Jey
Je to čistě věc aplikace a ne OS. U některých her to jde zadat do příkazové řádky.
Zatim jsem na zadnou nenarazil ... :?Citace:
Původně odeslal VOiD
A neexistuje nejaky soft pod winXP, co by to riesil?