Pre tych co maju ADSL na slovensku...
Ake mate pingy na www.gamezone.cz ??? Aku rychlost stahovania priemerne dosahujete ??? Kde byvate a od akeho providera to mate zriadene? :wink: Potrebujem to vediet preto lebo konecne ADSL doslo aj do Senice :D A uvazujem o od Nextry 384/64 :-) Tak ma nesklamte :wink:
EDIT: Chcem stahovat tak 15 GB mesicne a drtit MOHAA po nete :wink:
Re: Pre tych co maju ADSL na slovensku...
Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Ake mate pingy na
www.gamezone.cz ??? Aku rychlost stahovania priemerne dosahujete ??? Kde byvate a od akeho providera to mate zriadene? :wink: Potrebujem to vediet preto lebo konecne ADSL doslo aj do Senice :D A uvazujem o od Nextry 384/64 :-) Tak ma nesklamte :wink:
EDIT: Chcem stahovat tak 15 GB mesicne a drtit MOHAA po nete :wink:
ako ti uz inde odpisovali, nextra mala 22ms a stonline 30ms, oboje je ti uplne naprd lebo je to v kazdom meste u kazdeho ISP ine, to zistis len sam...
Asi neviete, čo sú kb a kB
kB alebo KB (je to to isté) je osemnásobok kb. Teda ak mám DSL 384/64 a sťahuje mi to cca 50KB za sekundu je to cca 400kbit/s, čo je celkom slušné. Mám DSL v Prievidzi, ISP je ST, pripájam sa 3Mbit/s!!! Download max 54KB/s. V priemere sťahujem 3megabajty za minútu - teda na 95 percent. Inokedy pomalšie, niekedy rýchlejšie. Ping na serveroch od 15ms do .... Najpravdepodobnejší alebo priemerný je tak okolo 45-80ms.
Aké machrovanie, veď mám na Slovensku najpomalšie DSLko
Citace:
Původně odeslal Gappa
Když nevíš pingy, tak sis aspoň přišel zamachrovat s rychlostí :roll:
Terez závidíš alebo čo?! Veď mám najpomalšie aDSL na Slovensku, tak mi povedz, ako machrujem. Zase nejaký zakomplexovaný pako prispel k diskusii.