de u mé desky nastavit nějak víc s Tbredem
Printable View
de u mé desky nastavit nějak víc s Tbredem
Na MSI deskach jde nastavit +-0.1V od default hodnoty.
tak to je pekne na h...o ;D
Jo no nechtel bych... ;D ja ale slysel ze pry umi a z 2V ??? ten dotycny asi kecal :o :evil:
Ochrana spotrebitele :wink: Jinak hw upravou se da vytahnout kolem tech 2V i vic, ale kdo by byl tak blbej, aby to delaj, ze jo. Kazdej je prece rad, ze mu pocitac funguje a nic mu v nem nehori :-D
Jak gdo ... ;D je to negdy vohubu :o ;D :evil: ;DCitace:
Původně odeslal Damian
:lol: to je divny ja mam minimum 1.725V a ty mas max 1.6V a to mam tu samou :lol: :lol:
udelej si voltage mod jako ja, a budes moct nastavit +0.2V
no ja mysli mze zalezi i na tom jaka je obycka ;D , T2 ,nebo nejake ty BSr ci jake to ty KT3 jsou...Citace:
Původně odeslal Rygrsek
No to si moc nepomuze igdyz pri O\C ja kazdy V+ kdobu ;)Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
No jo, ale ty mas Palomino, on ma Tbred (default je tusim 1.5V)Citace:
Původně odeslal Rygrsek
Mam AGOIA 1700+ XP, KT3 ULTRA 2-Raid, 256MB PQI 333 DDRAM a Manli G2 MX400. Chcel som zdvihnut FSB aspon na 150 ale nezozerie mi ani 140. V com moze byt problem? Ramky 2-2-5-2 a voltaz je default. Darky
1.7v je přesne co chci . Návod by nebyl.Citace:
kdyby ste si radeji 200 pridali na epoxe tak to mate v biosu. akdyz chcete 2,5V tak teprv vemete pajku. ne kdyz chcete 1,9 V :o
už jste to někdo dělal podle tohoto návodu?? funguje to?Citace:
Tak třeba já jsem "ten blbej"Citace:
Původně odeslal Damian
Jasne,jenom kdyby se tu tehda prodaval naky epox ze? :roll: :evil:Citace:
Původně odeslal Voky
Přesně tak :?Citace:
Původně odeslal Madman
Přesně podle tohodle návodu jsem to dělal.A jak vidíš v popisu mojí sestavy tak to fungije :wink:Citace:
Původně odeslal eRTY
VDD mod nedělej!! Jde to jinak. Řešilo se to tu asi 50x copak je takovej problém do vyhledávání napsat napětí a desku? http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ght=nap%ECt%ED popisuje to tam Laci... By se to mělo dat do FAQ... :evil: