Pomohla by vymena mojho celerona 1.7 za celeron 1.2 ktory ma samizda L2 256KB ???.Ten procik by bol iba dočasne.Pomohla by vymena prociku napr v hrach alebo vo vykone ??? Poratťe :wink:
Printable View
Pomohla by vymena mojho celerona 1.7 za celeron 1.2 ktory ma samizda L2 256KB ???.Ten procik by bol iba dočasne.Pomohla by vymena prociku napr v hrach alebo vo vykone ??? Poratťe :wink:
sice by pomohlo, ale musel bys menit desku(jinej socket), navic Tulen nepracuje s DDR , jestli se nepletu, kdyztak me opravte
To uz radsej vymen za AMD ako tulena. To by ti stacilo vymenit dosku a proc a nemuselo by ta to stat nic a bolo by to rychlejsie ako ten Caleron :)
Rodičia majú vo firme komp CELERON 1.2 a dosku neaku INTEL.Takže výmena by bola vlastne zadara a okamžiťe.To AMD by malo byť niekedy v Júny alebo Augusťe.Možno aj skôr.Takže rozmišlam či to prežijem stymto procikom do leta alebo s tým druhým tiež do leta.Co by ste navrhovali ???
okamzitu vymenu za AMDCitace:
Původně odeslal intel
Podle toho co to je za desku, to co mají rodiče v práci. Jestli to je origoš intel, nebo něco jinýho... Aby si toho tuleně mohl nějak dobře přetočit :wink:
1) Do tvojí desky určitě ten celeron 1200 nepůjde, proč si nekoupíš PIV?
Určitě by to pomohlo.
2) Nebo jak bylo řečeno : novou desku, nějaký AMD- XP a DDR-ka.
zalezi na tom co je to za desku a kolik a jake tam jsou pameti, jestli je deska od intelu tak si moc ( vubec ) nezataktis ale jinak jsou OKCitace:
Původně odeslal intel
ja bych to ale nemenil spis bych se priklonil k reseni prodat Celer + desku a koupit za to XP + desku ( i kdyby ti zbylo jen na Durona tak si polepsis :wink: )
posledni moznost je koupit PIVo ale tdy uz bys musel doplacet a zalezi na tom jestli bys kupoval novy nebo starsi kolik by to bylo
No takže doska je origoš INTEL.Podporuje iba SD-RAM.Ta zostava je asi takato CELERON 1.2 tuleň,DOSKA neaka INTEL,128 SD-RAM,ATI RADEON 7000 32MB (Táto grafika je neaka chybna,hry ktore na tom ako tak idu (nema T&L) tak sa po neakej minuťe rozkuskuju na kocky.A potom už pomôže iba reset.Alebo napr v obraze.Normalne obraz skače a vybruje.Takže hu pôjdém vymeniť za tu moju staru GF2 MX400) ,WD 40G,Disketovka a CD-ROM TEAC.Ten komp je celkom novy ma iba dva roky.
Ber AMD...Tualatin je skvely procal..ale dnes uz je trosku mimo s vykonem..bohuzel..tikat na 3GHz tak by se vsema mozna zametl..ale architektura CPU je na sve hranici...Nak
aargh.... kua, ja nemozem....
Odpocin si, zhluboka dychej...relaxuj.....rozvin svuj klid :wink: nakCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Pride mi divne, ze v Intel sekcii vsetci doporucujete AMD. Nenajde sa tu ani jeden Intel nadsenec. NO FLAME, iba konstatujem.
BTW kup do toho P4.
no kedze ma len SDRAM tak by si moc nepolepsil, jedine zeby kupil aj DDRAM
u tulene to mas skoro jedno....Citace:
Původně odeslal Vorlon
no ked je ta doska od Intelu.... Tulena asi nepretocis - cize si nepomozes
bud si kup PIV a nemusis nist menit ..alebo potom pockaj na :arrow: AMD
som myslel na P4 a SDRAM, tam to jedno niejeCitace:
Původně odeslal Wolferine