Tak sem konečně dodělal osvětlení. Zatím jen jedna fotka. Zítra to nafotím za světla.
http://www.nightmare.unas.cz/Foto/pc/pc/17.jpg
Printable View
Tak sem konečně dodělal osvětlení. Zatím jen jedna fotka. Zítra to nafotím za světla.
http://www.nightmare.unas.cz/Foto/pc/pc/17.jpg
vypada to zajimave , vic fotek nahod .
zase jeden z tech prumernych modu..
ale jen pokracuj :wink: .. treba se to jeste vyvrbi...
no ono neni na chieftec moc co modovat (neni mod jako mod). ten kejs je dobrej sam o sobe. takze to je spis o vysperkovani.
taky to nebylo mysleno nijak zle.. :wink:
jen jsem podotknul ze to je spise v zacatcich..
Vypada to dobre... ...chieftec muzu... ;D
no z tohoto teda moc vidiet neni ale zatial to vypada na dalsi chieftec zo standardnym oknom, modnutymi dvierkami od dcase, elwire katodou a uv srackou vo vodnikovi ;) ale je to aspon pekne a vyrovnane ako to tak svieti, uvidime co povie dalsie foto ;)
MadCap
Tak sem vyfotil další. Ještě to není kommpletní. Čekám na LCD a chybí mě tam pár komponentů (no nechybí ale budou tam lepší). Jo a ještě přidám pár nálepek.
http://www.nightmare.unas.cz/stranka7.htm
klasika ale ty dvirka se mi libej :-)
mno mas tam poriadok, je tam cisto :) upratane ;) ako zoskatulky ;D no ale napr > preco mas ten el-wire prepletany a nie tak aby bol zvonka vidiet ako ciara? imho by to bolo lepsie ;) ale furt to je len chief :roll: trosku customu do toho moddingu ludia ;D
MadCap
no tak tohle byla super veta :eek: :lol: ;DCitace:
Původně odeslal daso
modnout jde snad uplne vsechno, ne? ;D
Moc se mi líbí jak jsi vyřešil umístění výměníku, jo hold chieftec, tam jde dát kamkoliv :-)
myslel jsem to tak, ze chieftec je uz sam o sobe vyladena bedna, ktera vypada slusne, ma vyresenej vnitrek a proto na ni neni moc co modovat. a strikat nebo vrtat do chieftecu je podle me trochu skoda (vzhledem k cene). a taky jsem napsal ze neni mod jako mod. pridani osvetleni, flexo a takovyhle detaily nenazyvam pravym modem. to je trochu vic prace (viz. treba Marty)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
BananaYoe: taky bych ten drat dal jen zepredu aby byl souvisly
Zdravím. Snažil sem se aby to nebylo jenom o tom, dokoupit katody, elwire a další serepetičky tak jsem tam aspoň trochu uspořádal kabely a uklidil. Jediný co to tam kazí je ten SATA datovej kábl-je hrozně neskladnej(nedá se moc ohýbat).Citace:
Původně odeslal MadCap
vymyslet něco originálního je dost těžký a taky mě nic nenapadlo. :-( a to sem přemýšlel dlouho :-)
třeba mě ještě něco napadne, říkám není to kompletní. Čest
nechces si vyplnit signaturu-jakej mas komp?Citace:
Původně odeslal BananaYoe
¨Citace:
pekna bedynka ale nevim proc nemas vodu na gpu.
jinak sis s tim dal celkem dost prace
jen tak dal !
protože mám objednanou ASUS V9950ultra a tam nevím jak to bude s chlazením pamětí.Citace:
Původně odeslal Voky
to neller tady je podpis jenom mě tam nesedí paměti který sem musel vyměnit za hyperX nějak jebaly. Takže teď jedu na 768 OCZ dočasně doufám.
hmm me se ten mod docela libi,hlavne ta zelena barva se tam hodi...
jo nekdo sem napsal ze chieftec se neda moc modovat vzdyt je to bedna jako kazda jina ne??(az na par malickosti,ale kdyz ma clovek predstavivost tak se da modovat vse) :?:
NJN Chieftec sa da velmi lahko modovanim doj...at :lol:.
přesně - chtěl jsem napsat to samé - Chief je už sám o sobě fajn.Citace:
Původně odeslal daso
PS: chválím za zelené světlo, po tom, co na mě všude všechno vybafuje modře už je to zas něco jiného... a cool. ;D 8-) no a taky za ty repro Geniusy (Genius works... :lol: ) ....
Ta blondinka je Najlepsia !!Citace:
Tu sa nechystas MODOVAT ? ;D
Je Dobre !!
K tomu se nebudu vyjadřovat ;DCitace:
Ta blondinka je Najlepsia !!
Tu sa nechystas MODOVAT ? ;D
Je Dobre !!
No bok je super, ale předek nic moc...
:-)Citace:
Původně odeslal Koudy
snad naopak ne ?