No vím jak to zapajit a vše okolo, hlavně mi jde o to, že když ten film pustím, tak se mi třeba v mediaplayeru neobjevi obraz, co s tim?
Printable View
No vím jak to zapajit a vše okolo, hlavně mi jde o to, že když ten film pustím, tak se mi třeba v mediaplayeru neobjevi obraz, co s tim?
Mozna by pomohlo, kdybys napsal jestli pouzivas tv-out, nejakej prevodnik digital<->analog nebo neco jinyho...
normal je to analog cinch do videaCitace:
Původně odeslal lluu
ja tohle jednou testoval a valil jsem to pres televizi (PC-TV-VIDEO)
A na televizi ano. A nebude to nahodou nastavenim primarnich obrazovek ?Citace:
Původně odeslal eraser
ano to je onoCitace:
Původně odeslal Dawe
Tak o co jde ? To je Ati klasika....Citace:
Původně odeslal eraser
kdyz v bsplayery vupnu vsechyn overlay tak to jede na obou naraz(u brachy na r8500) :wink:
No koukat na neco bez HW overlay.... Ale jak chces. :-)Citace:
Původně odeslal Wolferine
mno ja to jen tak zkousel :? ale stejne-v cem je to bez overlay horsi ???Citace:
Původně odeslal Dawe
edit:do tohole sem moc nedelal tak nevim-rad sve vedomosti doplnim,bud mi to prozrad nebo pohledam :wink:
edit2:tak sem pohledal a z toho co sme nasel sem usoudil ze overlay akorat snizi zatez systemu a muze zobrazovat i jinou barevnou hklopubku nez je prave nastavena a par dalsich veci ktere me ovsem pri prehavani videa jaxi netrapi(pocitac stiha,s barvam problem neni,...)->mam rpavdu nebo se mylim ???
Mas celkem pravdu. :wink: Ale nektere kousky vypadaji bez overlay opravdu hrozne....
jak hrozne ??? a cim je to adne...
budu ted skaldat tatovi pc do obyvaku k tv na prehravani a nahravani filmu tak se o to zacinam zajimat :wink: