Nejraději v Brně :idea:, nebo aspoň v ČR, něco jako ALPS atd. (může být i něco trochu levnějšího), konkrétně momentálně potřebuju logaritmickej stereo 100K ???.
Printable View
Nejraději v Brně :idea:, nebo aspoň v ČR, něco jako ALPS atd. (může být i něco trochu levnějšího), konkrétně momentálně potřebuju logaritmickej stereo 100K ???.
No nevím, u nás v GMku jsem snad každej den a to, co tam standardně nabízejí je tak dobrý na regulaci osvětlení pro křečka :wink:, žeby dělali na objednávku i něco kvalitnějšího ???.Citace:
Původně odeslal mudboy
Nikdo nic ???, kdyby se dal aspoň pořídit nějakej patřičnej otočnej přepínač, tak bych stvořil něco takovýhleho :idea:.
zkus TIPO u kostela sv. Jakuba - vcera jsem tam dva kupoval...
Přepínače nebo potenciometry ???, na poťáky sem se tam ptal, ale měli jen to, co GMko akorát o 10 korun dražší :lol:.Citace:
Původně odeslal MikeD
Kdyby měl někdo dobrý zapojení na elektronický pot., (stačí s tlačítkama, nebo dal tip, kde ho koupit) tak bych byl hodně vděčný :-).
www.conrad.cz -> maji ALPSy
Tak sem blbej, tohle sem předevčírem prolezl a nic ???, nedal by se dát přímej odkaz :idea:.Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
btw. Klimkovice, tam sem včera byl :wink:, ach jo, přítulka se tam možná bude láznit, buď Františkovy nebo tam :| .
www.conrad.cz -> soucastky -> pasivni soucastky -> ty vole ono uz to tam neni :?:
vubec nevim proc to tam neni?! mam doma katalog pro rok 2004 a tam to normalne maj a ja to loni od nich kupoval. zkus jim napsat......
Tak sem před nedávnem navštívil naši nově zřízenou pobočku (btw. sice sem se narodil a vyrůstal kousek od Prahy /Kladno/, ale pořád se z pražské mluvy importovaných prodavačů skoro můžu pochcat smíchy :lol:), no nic, v katalogu mají sice docela bordel, ale po čtvrthodinovém ověřování/prověřování sem si svoje vytoužené ALPSy (jeden pro už hotovej sluchátkovej zesák a druhej pro kur...ky drahej rozpracovanej 2x50W lampáč) konečně objednal.Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
btw, tohle fórum mě příjde (a znám je dávno i od dob starého fóra) v nejhlubších sr.ačkách, v jakých sem ho zatím viděl, osobně mám už celkem dost nechuť k tomu sem cokoliv postovat :-(, skutečně asi IRC bude lepší alternativa pro normální lidi :-).