potřebuju neco takovýdleho na mod- neco jako ta siťka co je pred fanem!
http://www.pretaktovani.cz/text/obr2...0vsfx57001.jpg
nevíte o něčem?
Printable View
potřebuju neco takovýdleho na mod- neco jako ta siťka co je pred fanem!
http://www.pretaktovani.cz/text/obr2...0vsfx57001.jpg
nevíte o něčem?
tak tohle je podle me akorat na to aby to rvalo jak krava.. :lol:Citace:
Původně odeslal commander
Sitka na mouchy nelakovana, 19,-/metr. Maj to v kazdym Bau***.
dikes, myslis Bauhaus apod, co? to je ale asi nejaka nit, ne? myslel jsem, ze tohle je kovovyCitace:
Původně odeslal bitmap
a_WerOOn: diky za radu :roll:
kdyz jsem modnul starej case tak jsem ji taky potreboval a nakonec jsem koupil vetsi kovove sitko na caj rozebral a natahnul proste jsem to nemohl sehnat
Ta sitka na mouchy je kovova. Aspon ta, kterou sem koupil ja.
Nee ta síťka na mouchy je z takovýho vlákna jak se z toho dělaj vlasce k prutům
Nehádejte se, obojí je možné. Síť může bejt jak kovová, tak umělohmotná. Akorát teda ta kovová vypadá docela hnusně, nevím, nevím jestli se hodí do casu...
no ja mam na compu misto zaslepky 5a1/4 mrizku z repraku(takovou tu s kulatejma dirkama) ;D ;D ;D
Nevim, podle me je to blbost, sitka at uz jakakoliv zbytecne zvysuje aerodynamickej hluk - musim dat (vyjimecne :wink: ) a_WerOOnovi zapravdu :-)
skvele, ovsem tady nepadlo ANI SLOVO z me strany o tom, ze to budu cpat pred fan, jako na odkazovane GK :!: Jen potrebuju kde to najit!Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
btw, ta sitka ME v MEM pripade naopak hluk razantne zmensi..(doufam :-))
EDIT: bitmap, kde si ji teda splasil? Bau*** je jako bauhaus/markt... nebo to je cenzura :-)
Hou, klidek ;DCitace:
No tak jak myslis brachu, hodne stesti pri stisovani compu :-)
uf, trosku omluva :oops: , jsen uplne vyvedej z jinejch dredu..Citace:
Hou, klidek
No tak jak myslis brachu, hodne stesti pri stisovani compu
Pouziti: mam Casetek, kdo ho ma vi, ze vepredu sou dva fany, a na tomu hornímu fanu brani plast, protoze ho zpoloviny zakryva, coz je jaksi na h***o. tudiz, prtotoze case stejne pujde za 14 dnu na vodni paprsek, udelam tam diru a plast nahradim sitkou. je to asi tak 1,5 cm pred fanem, takze to snad nebude tak desny, nebo rozhodne lepsi nez ten plast nesmyslnej..
zkus koupit umelë pletivo.. kamos to kupoval taky do case .... ma to docela male dirky a vzhledove to taky neni spatny..Citace:
Mrkni do obyčejného, trochu lépe zásobeného železážství a tam to budou mít, cena je směšná.
Je to ocel, které je tuším pocínovaná, pokud tam na tom není zinek.....
Já jsem ji kupoval v modelářských potřebách. Jsou kovový a tehdy měli 2 druhy podle jemnosti.
muzu potvrdit ze se da koupit v zelezarstvi, u nas maji i bareny ;D ;D ;D
Prave som ju vyhodil z kompu. Hučala ako Krava a brzdila prietok vzduchu o polovicu!!
Nedavaj to !!