Pls nevite nekdo kde sehnat UV barvu v Brne??
Printable View
Pls nevite nekdo kde sehnat UV barvu v Brne??
hehe, tak sa pridavam k dopytu .. leda tak normalne fixky, ak by ktosi vedel o cervenych dajte vediet :(
MadCap
jo k tem fixam, pokud by nekdo vedel o takovejch ale ve vetsich rozmerech nez je ten bankovni popisovac, nejlip tak jako CD PEN od centropenu. Tak se pls ozvete. Diky
Conrad neco takovyho prodava, lahvicka prijde na cca 140 - 200,- Kc.
http://www.conrad.cz , do vyhledavani staci zadat jen "barva".
Docela ba me zajimalo jestli by tim sla obarvit voda, aniz bych se musel bat ze mi to zalepi cerpadlo nabo tak neco... No nekdy to vyzkousim.
Skusil by som sa spytat Konga ten ma tusim UV reaktiv pomalovanu ruku-motiv na plexi... :wink: (ak sa mylim tak prepacte).
dovolujem si ta opravit :) ma ju z luminiscentnej folie vyrezanu .. ;)
JJ u Conrada to maj a ceny nejsou takextrem jako treba v prodejnach disco, treba v elmartu meli neco podobnyho ale asi za 500,- Kdyz si vezmu ze treba v ameru maj tokovyhle veci v jednom shoppu pekne pohromade, a staci jenom obednat. Ale pak by to cloveka tak nebavilo, kdyz by mel vsechno na co si vzpomene hnedka. ;D
Mám tady UV barvivo do vody v modré a žluté barvě, jen bych potřeboval dobrovolníka, který by to "sám na sobě ( svém hw ) otestoval....
Pokud se najde pokusný králík, který to testne na svojem vodníkovi tak mu ho v úterý pošlu.
Prvnímu ....
Je to Prokop z Wyschkofa.
Co takhle nějakej Baumax,Bauhaus já si to tam taky kupoval.
Ale ta cena :?
UV fixy som videl vo viacerych radioamateroch. stali 60Sk 3 kusy myslim. a voda by s nimi podla mna tiez sla zafarbit, stacilo by vybrat napln a vymackat ju do vody :)
modrou beru. v SZ mas adresuCitace:
Původně odeslal Dudu
Jo ale nevis jakou meli tloustku hrotu??Citace:
Původně odeslal rOn
fixy boli hrube cca centimeter, otvorene som ich ale nevidel :(
RON mali ich aj v Jumbe v radioamatér ??
mali ich v rádioamatéri v uličke oproti Tescu (na hlavnej)
chlapi ak ich tam budu mat dajte mi vediet hlavne modra a cervena by ma zaujimala