jak je to z 2 reltek sitovkou v jednom pc
nejaky nesli delalo to problemy
je to jen vysada nejake serie nebo vsech ?
Printable View
jak je to z 2 reltek sitovkou v jednom pc
nejaky nesli delalo to problemy
je to jen vysada nejake serie nebo vsech ?
Nejspis jen nejakyho typu, protoze ja uz sem dva realteky mel spolu v nekolika PC a chodulo to ok
ja mám v PC 2 sieťovky s identickým čipsetom Realtek a fungujú bez konfliktu.
Mám taky dva Realteky,ale žádnou neplechu to nedělá a jede to v pohodě
Nevite jaka serie byla vadna?
Jak stary ty relteky mate?
Kamos mel v P100 tri identicke 100MBit Realtek a vsechny chodily naprosto bez problemu (bezelo na tom jadro 2.4.16).
Mno ja mam 2xRealtek8139,1xXG900,2xXI626, kernel 2.4.24 a vse bez problemu... A o vadny serii sem nikdy nic necetl ani neslysel ...
nektere strsi revize toho chipu byli nejak problematicke ale ty se uz nedaj ani sehnat. leda nekde v bazaru. ja mam revize C a vis a ty jsou ok. 8139 samozrejme. mam dve v servru. kernel 2.2.25. ale jen s jednim ze dvou driveru! druhej je zakousne. ale to bude tim obstaroznim kernelem
Verze 8029 staly za ho*no. S prestupem na linux jsem musel menit i sitovku, nedostala se nad 10kB/s, vetsinout 1-2kB/s coz s pripojenim k netu 100Mb je dost otresne.
A co RTL8139D
ty jsou bez problemu?
Muzu dat dve stimhle cipem do jedny masiny bude to chodit?
kdyz to nesdili irq melo by to bejt vsechno v pohode ... ja mel v routeru 3 realteky (8029 (tusim)) a bez problemu
tak sjem tam dal relteka RTL8139D a 3coma
a obcas se stane ze ten reltek vypadne a chily nejde treba na 10 minut
odeslano 300packetu prijato 4
cim to muze byt?
Nj, kdyz ma ale nekdo 6 plnych PCI, tak najit neco nesdilene da zabrat :)Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
na p100 uz jo ... ale novejsi chipsety s apicem jsou v pohode ... do tech 23 (nebo kolik jich je) to nejak natesnas ... navic kdyz povypinas seriovy a paralelni porty,zvukovky a podobny sragory tak je irqcek docela dost.
OT: docela zaujal vector based interrupt indexing v linuxu 2.6 ... tam jsou irqcka treba 150 apod :) (ale zatim jsem nestudoval jak to funguje takze to bliz popsat zatim nemuzu)