Otazka znie ako realne bezat na 433.
A ak mate dakto ABIT KV7 ako ste si to nastavili
v biose.Ja koncim pri 205.A ci by sa dalo bezat s
RAM na 433 a FSB 400.Ked ano ako to nastavit
Printable View
Otazka znie ako realne bezat na 433.
A ak mate dakto ABIT KV7 ako ste si to nastavili
v biose.Ja koncim pri 205.A ci by sa dalo bezat s
RAM na 433 a FSB 400.Ked ano ako to nastavit
to je uplne naprd.
nejlepsi je kdyz ramka bezi stejne s fsb protoze kdyz das vyssi takt pameti nez fsb tak se ti vykon systemu vubec nezvedne takze to dej synchrone a dej radeji tvrdsi casovani nez je davat nahoru a casovani horsi
:-o podle vseho co jsem tu cet + zkusenosti: pomer 1:1 = FSB:DRAM = vykon best 8-)
No 205 asi nebude ramkama ktere maji bezet na 433/2 = 215.
Pokud tedy nejsou casovane vyse nez default.
Problem bude uz asi nekde jinde. ???
To co píšeš platí o nForce čipsetu. U VIA platí, že paměti čím víc MHz, tím líp!Citace:
Původně odeslal Voky
Myslim ze je to hranica tvojho kusa cpu a nechce sa rozbehnut synchronne na vyzsej fsb. Ja mam sice 400, ale ties mi isli len do 205. tak ti neviem povedat ci je to ramkami alebo CPU. Rozhodne to mam sznchronne, a neviem ani kde sa na KV7 (ako) da nastavit asinchronne frekvencia.
Musis mit ty spravny pameti ..... Ja mam HyperX a VSE casovani namaximu a jedu synchro na 210 a jde to i na 215... :-)))) V sandre a v Aida32 mam lepsi casovani nez nForce2 a je to stabilni jak beton .....
Abitu zase super sedej OCZ 433 EL,nebo platinum ... :-)))
A nForce2 ? Asusu nesedej HyperX (nebezi to stabilne nijak) Abitu jo, EPoXu taky,ale nedocilim na nich CL2-2-6-2-1T pri 215 synchro 2.8V. Zeptejte se Honzaka, jak mu na 8KRA2+ jeli obyc kingston PC333 ! SYNCHRO 433 ! 3V.
Myslím si že tvoja doska Abit si stými pamäťami možno 100% nerozumie . Mal som kedysi možnosť vyskúšať Twistery 433Mhz cl2 s mojou doskou Epox 8KRA2+ a ani 440 FSB v synchro režime im nerobilo problém /pri agresívnych časovaniach/ V inej doske však mali problém vyliezť cez 406
Rikam to porad, ze EPoX ma ten pametovy radic VIA vymakany k dokonalosti !!!!
Meljsem EPoX iAbit KT266A,Pak EPoX i Abit KT333CF a ted mam KT600 EPoX a uzasny .... :-))) KV7 jsem nezkousel, bohuzel .... Abiti jsou bozi,ale EPoX je o fous dal,rekl bych, proste byl vzdy kompaktibilnejsi .....
No ja mam KV7 a obycejne 400vkove Seitecy a jedu na 211 synchronne, a bezproblemu nabehnu i na 10.5*220, ale pri 3D to spadne(asi grafika nevydrzi tak vysokou freq. AGP :-(
Asi mam hodne velke stesti na dobry kus pameti(ty seitecy jsou obecne spis shity), ale deskou ani chipsetem to ve tvem pripade rozhodne neni, rekl bych ze ty pameti si proste nesedi s deskou...