CALERON JE STRASNY šit-POMôZTE
Mam jednu prosbu dvaja známi si chcú kúpiť CALERON. Ja im stále hovorím že je to šit a že AMD je super lenže oni mi nechcú ani zaboha veriť.Takže vás prosím napíšte mi čo najroršie ohodnotenie CALERONU a aj ho zdôvodniťe.Napr:CALERON je skerven...,vyjeba...,šit.Ktory ma pomalú zbernicu a malú L2 CACHE (128Kb/s) a ešte pomalšiu L1 CACHE (8Kb/s).Najlepšie ešte dajte aj odkazy na neake testy.Hlavne sa jedna o CALERON 2,2 a AMD 2000+ .A čo najviac vychváľte AMD.Fakt ich musím presvedčiť lebo nechcem im zle.A ešte budú namna nadávať že som im poradil zle.Prosim pomôžte.
Re: CALERON JE STRASNY šit-POMôZTE
Citace:
Původně odeslal intel
Mam jednu prosbu dvaja známi si chcú kúpiť CALERON. Ja im stále hovorím že je to šit a že AMD je super lenže oni mi nechcú ani zaboha veriť.Takže vás prosím napíšte mi čo najroršie ohodnotenie CALERONU a aj ho zdôvodniťe.Napr:CALERON je skerven...,vyjeba...,šit.Ktory ma pomalú zbernicu a malú L2 CACHE (128Kb/s) a ešte pomalšiu L1 CACHE (8Kb/s).Najlepšie ešte dajte aj odkazy na neake testy.Hlavne sa jedna o CALERON 2,2 a AMD 2000+ .A čo najviac vychváľte AMD.Fakt ich musím presvedčiť lebo nechcem im zle.A ešte budú namna nadávať že som im poradil zle.Prosim pomôžte.
mas v tom trochu hokej, ale na jednom se shodnem :arrow: je to shit...
Ma pomalou sbernici - 100MHz QDR, 8KB L1 cache, 128KB L2 cache, ktera to jadro silene brzdi, ale ne rychlosti, pac je celkem rychla, ale prave velikosti.
ohledne testu celeru a o celeru samotnym je toho tady celkem dost, staci si to vyhledat. :wink:
btw kdyby ta cache byla rychla jak ty pises taxe komp snad ani nezapne :lol: :wink:
Re: CALERON JE STRASNY šit-POMôZTE
Citace:
Původně odeslal intel
tak jim rekni ze mas taky celeron a ze mas ten nejvetsi srac komp a proto at si ho taky nekupujou :lol:
no a kdyz si ho tak moc chcou tak at si ho koupi - tys jim radil opak ne? nevim co to tak resis - pokud jim ten komp nebudes delat tak ti to muze bejt volny...