chtel bych se zeptat jak zkratit datovy kabel. treba k disketovce. staci ho proste za tim prvnim konektorem ustrihnout a je to hotovo? popripade jeste necim zaizolovat nebo to neni tak primitivni???
Printable View
chtel bych se zeptat jak zkratit datovy kabel. treba k disketovce. staci ho proste za tim prvnim konektorem ustrihnout a je to hotovo? popripade jeste necim zaizolovat nebo to neni tak primitivni???
No staci to odriznout(teda pdole mne) jen musis dat pozor aby se ti ty dratky nespojily :-)
Já si taky takhle zkrátil kabely.
Normálně vem nožík a podél konektoru to uřízni. Ujisti se, že se ti ty drátky nějak nespojili. A je to...
žádná věda :wink:
tak to jdu uriznout.....
pokud zkracuješ kabel k disketovce tak tam musí být pár vodičů překroucených.jinak to nejede.se podivej na originál tam to uvidíš
Drátky NEMUSÍ být překřížený, ale je nutný v Biosu zapnout FDD swap (nebo tak nějak), aby se disketovka nehlásila jako "B". Mám to tak udělaný a je to naprosto bezproblémový přes rok.
ja to stejne nezkracuju. ja odstrihavam az tu cast za prvnim konektorem...
Inak sa daju aj zosadit konektory a upravit si dlzku ako chces. Inspiraciu mozes najst aj v tomto clanku. http://www.case-modding.host.sk/guid...les/cables.htm