Co rikate na tento monitor? Umi 1280x1024 pri 85Hz a ma i BNC vstup. Nemate nekdo s nim zkusenosti?
Printable View
Co rikate na tento monitor? Umi 1280x1024 pri 85Hz a ma i BNC vstup. Nemate nekdo s nim zkusenosti?
Ve svy doma spickovej 17" monitor se skvelym obrazem, ale jelikoz kupujes jetej monitor, musis vybirat konkretni typ, aby byl bez vad a mel dostatecnou rezervu jasu a kontrastu a cerna nebyla zasedla.
ho mám a super obraz (koupil jsem ho za 2500Kč) ale brzo prodávám jdu do LCD :))))
bratr ho měl asi 2roky... než odešlo VN trafo, po zapnutí se objeví centimetrový vertikání pruh :-(
jinak do tý doby super monitor, hlavně 1024x768 při 100Hz 8-)
nevíte někdo jak to spravit? nový trafo do toho asi nemá cenu dávat, co?
To nevypadá na trafo, spíš synchronizace.Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
nevim, prostě po zapnutí naskočí hoodně jasný proužek a začne to slabě pískat :?Citace:
Původně odeslal peta303
Koupil jsem ho a mam ho taky jetej z bazaru za 3200,-,ale mam ho uz nejakej ten mesic. Obraz ve Win provozuji 1024x768 při 100Hz a je zatim absolutne v pohode.Jsem spokojen za ty prachy.
nakonec jsem ho koupil, koupil jsem k nemu BNC kabel za 200,- a obraz jako vino 8-) Zatim si nemuzu stezovat. Diky za vsechny rady.
Citace:
Původně odeslal blackmiky
Jaky ma vyhody a zlepseni BNC kabel oproti klasickymu VGA? Nevim to,poto se ptam. Jestli se treba vyplati zainvestovat do nej.;)
BNC kabelem lze propojit i monitor na vetsi vzdalenost se stejne dobrym obrazem. Ja mel spatnej VGA kabel (4 "duchy") a tak jsem sel do BNC. Myslim si, ze je obecne lepsi obraz u BNC kabelu, ale je drazsi nez VGA kabel.Citace:
Původně odeslal Senky