vim ze je tu o nich napsane dost,ale nenasel jsem konkretni porovnani techto dvou repraku - Logitech Z-640 a Creative T5400,co je lepsi?thx
Printable View
vim ze je tu o nich napsane dost,ale nenasel jsem konkretni porovnani techto dvou repraku - Logitech Z-640 a Creative T5400,co je lepsi?thx
jadnoznacne Creative! hraju vyborne. on logitechu len z-680 ostatne su shitne. jako genius a pod. CREATIVE TO ISTI:))
Vcera som si kupil tie Creative 5400 a su celkom v poho, hlavne za tie peniaze. Ten sub je sice maly ale dava dobre pecky.
Osobně mám doma jak Geniusy tak ty Logitechy, který jsou za ty prachy dost dobrý.Já bych zas nebral ty Creativy ;D .
Ty 640 jsou super, za ty penize ...
jednoznacne Creative. este Logitech je ok ale Geniusu su vsetky uplne shitne ,nikdy by som nekupil nic od znacky Genius.
Když takhle razantně odsuzuješ Logitech a Genius proč neuvedeš argumenty? Slyšel si ty Z-640 a Creative vedle sebe? Já jsem slyšel Z-640 a Inspire 5300 a musím říct že rozdíl byl obrovský, samozřejmě ve prospěch Logitechu. Ty nové řady od Creative jsem neslyšel, ale musely by být o mnoho lepší než předchozí modely, aby ty Z-640 předčily.Citace:
Původně odeslal port777
ja ted mam T7700 a fakt perfektni :) hrajou krasne (alespon z toho co ja umim posoudit ... mistni netopyri by to urcite shledali neposlouchatelnym :) )
No hram na base. a viem kedy to ma pekne basy. logitech ich pekne nema. skor vysky a stredy. basy ma nepresvedcil ani nahodou.Creative nema teka estredy ale za to basy a vysky krasne.
ale co som pocul tak len tie top logitech su super ale spodne take nemastne neslane
dik za odpovedi,nakonec asi vezmu logitech :-)
ale nerob si z toho nic ked sa ti budem vysmievat ze mas taky shit
Logitech vapada lip nez ten creativ
hm kupujes to kvoli vyzoru ci kvoli kvalite ? ak to mas ako dekoracny prostriedok a hrat to nebude tak mas pravdu. inak mne sa pacia skor creativy-subjektivne
creativum kdyz se sundaj "sitky" tak vypadaj docela sexy (alespon T7700) :)
Daju sa zlozit aj "sietky" na strednych a zadnych reprakoch?Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
zdarec!
sorry ze pisem to tohto threadu ale iny som nenasiel
tyka sa to tych reprakov.
mam na vyber medzi T5400 , P580 a Genius SW 5.1 HF
neviem co si mam vybrat. som nenarocny na hlasitost, ale ked to bude potichucky tak nechcem aby to sustalo sumelo a pod.
ZA RADU VOPRED DIKY MOC
Mam Logitechy a nemuzu si stezovat, hraji na moje usi perfektne a subwoofer je docela dost slusny i na hodne nizkych frekvencich (...neporovnavam to s bednama za 30 000...)
Mel sem moznost to srovnat s nejakou starsi verzi Creative 5.1 (nevim cislo) a byly ve zvuku i designu (asid dost subjektivni) lepci.
Jedine mensi minus vidim ve vyskach - je lepsi si v nastaveni zvukovky trosku potahnout vysky nahoru - pak hraji fakt dost dobre.
Logitech !!!
EDIT: jaxe tu mluvilo o basech -> podle mě ten xW (teď nevim kolik přesně má :oops: (že by 30W..?) ) subik "duní" skvěle ;)
nemohli by ste HELPnut?Citace:
Původně odeslal DamaGer