-
životnost pasty??????
zdravím, chtěl jsem se zeptat na takovou věc. Máte pořád stejnou teplotu na CPU jak po instalaci chladiče tak i dejme tomu po dvou měsičním používání? Mám AMD 2500+, chladič Cooper Silent 2 rev 2 + přiloženou bílou pastu. Zhruba po měsíčním používání mi stoupla teplota v klidu i při zátěží o 3-4 stupně. Může za tím být vysychání pasty? Bývá to normální, nebo by měla být teplota stejná třeba i po roce... Ne že by mě to moc topilo (měl jsem 40-45, teď 43-48) ale prostě mě to trošku vrtá hlavou.
Díky
-
Ja mám na mojej K6-2 pastu už niekoľko mesiacov a teplota sa drží na rovnakej úrovni, používam striebornú pastu.
Myslím že problém môže vzniknúť len ak odstrániš chladič z procesora a dáš ho tam opäť bez obnovenia vrstvy pasty. Pravdepobovne ti chladič dobre neprilieha na procák.
-
To může být lecčíms - nejspíš vyšší teplotou prostředí, ale třeba i zaprášeným pasívem, atd.
Za měsíc tahle pasta nemůže vyschnout (nebo to uslyším poprvé).
-
takyto maly posun vzhladom k dlhemu casu nemozes len tak prisudit paste, pretoze pred par mesiacmi napr nebola este zima alebo si resp v miestnosti nekuril, mal si iny ambient etc. cize jedine laboratorne testy alebo sa proste mrknut ti dokazu ze ti vysycha ... rovnaku teplotu cely rok mozu mat iba ludia co by nechladili ziadnu cast svojho chladiaceho systemu vzduchom a takych tu teda moc neni :)
MadCap