V biose neni polozka na boot z SATA disku , ale iba SCSI. Nakolko mam v PC aj PCI IDE radic nejako mi to dlho botuje , nakolko si nevie vybrat. Slo by tam take nieco modnut do biosu , aby tam bolo SCSI a SATA ?
Printable View
V biose neni polozka na boot z SATA disku , ale iba SCSI. Nakolko mam v PC aj PCI IDE radic nejako mi to dlho botuje , nakolko si nevie vybrat. Slo by tam take nieco modnut do biosu , aby tam bolo SCSI a SATA ?
Hoj Ajsti, podivam se na to. Jinak jakou versi SATA ROM mas v tom biosu? Mohl bych to upgradnout na novejsi...Citace:
Původně odeslal AjsTi
Neviem moja doska je 1.04 rev a bios tam mam 1006. Verziu biosu na sata nevim , ale mam oficialne z asus webu bios a ten obsahuje aj sata.
[Edit]
Podla vsetkeho mam tu istu dosku ako mas ty , ale stym ze mam bios 1006. Teraz aspon podla profilu som si pozrel.
Speci vim, ze jsi tu psal nekdy o modovani tveho BIOSu a nakonec dosazeni velice slusneho FSB. Nemohl bys prosim te ten BIOS dat k dispozici nebo napsat nejaky navod jak na to? Ted jsem o vikendu zacal chladit vodou, tak bych po roce zkusil i nejaky dalsi overclock.
taky bych rad vyzkousel pokud si neco zajimaveho objevil.. me zatim zarazilo, ze muzu vybirat voltaz jen do 1,75V a nemuzu nastavovat libovolne nasobice u vsech frekvenci - 10x166 jede, 11x166 jede, 10x200 nejede, 11x200 jede (souvisi to s premapovanim nasobicu nebo co to znamena?)