Čau lidi, jedno z možných řešení, jak udělat chlazení procesoru v malé bedně s překážejícím zdrojem, je nainstalit chladič CPU, který má ventilátor ze strany. Existuje takový (doporučený od AMD)?
Díky
Honza
Printable View
Čau lidi, jedno z možných řešení, jak udělat chlazení procesoru v malé bedně s překážejícím zdrojem, je nainstalit chladič CPU, který má ventilátor ze strany. Existuje takový (doporučený od AMD)?
Díky
Honza
Na www.pretaktovani.cz byla tento týden recenze na chladič který má dva ventilátory ze strany ale byl dost vysoký tak nevím
Takových je víc, důležité je, co máš za procesor?
(BTW: Ten aerocool není dobré řešení :roll: )
To každopádně ne ale nenapadlo mě nic jinýho
No tak ten Aerocool je 100mm vysoký ... tak nevím nevím a navíc je těžkej jako prase.
2 HonzaRez - Hledat blbej chladič kvůli blbýmu case se mi zdá kravina. Divím se že ještě v dnešní době vůbec prodávají case se zdrojem nasvislo přímo nad sáním do chladiče procesoru. Takový bedny byly dimenzovaný tak na PentiumI a II.
Vyměň radši ten paskvil za pořádnou case !!!
souhlas s theedge:
...nesrovnatelne jednodussi je poridit novou (a klidne i levnou) bednu nez se patlat s nejakym chlazenim za zdrojem....
Souhlas, do dneška jsem neviděl dobrej chladič s fukem ze strany (dva jsem i sám zkoušel a %$%#& ...)Citace:
Původně odeslal Vapno
podle me to bylo dost specificky na Slot1/SlotA :)Citace:
Původně odeslal theedge
jinak http://english.aopen.com.tw/products/cooler/ack7s.htm stoji asi petikilo ... ale vic vo nem nevim ...
Jestli tam mas zdroj na svyslo, tak ho premontuj ven, proste ho akorat pridelej na to samy misto,ale z venci :wink: , sem to uz kolikrat nekde videl, ale nevim kde :-(