napiste jake teploty mate na tualaninu please
ja mam vklidu 48-54
při záteži 54-65 stupňu
??? ??? ??? ??? ??? ???
Printable View
napiste jake teploty mate na tualaninu please
ja mam vklidu 48-54
při záteži 54-65 stupňu
??? ??? ??? ??? ??? ???
já mám v klidu 48 stupňů, při zátěži kolem 53-54. Ale mám hodně vysokou voltáž, takže to topí jako sviňa. Jestli máš ty teploty co píšeš na nepřetaktovaným prosíku se základní voltáží, tak bych asi překontroloval chladič. To je opravdu moc, mě to na no o/c prosíku ukazuje asi 40stupňů.
tak tak... momentálně jedu bez O/C a teplota je 41 v klidu a 44°C při zátěži.. Ale jak už psal Massaro, pokud ho taktneš a zvedneš voltáž tak ten procík topí jako sviňa :|Citace:
Původně odeslal Massaro
Jak som tu uz raz pisal asi pred 2-3 tyzdnami,tak este raz:
Tual 1,4 Box bez oc v doske Soltek SL-65 EPT ma teplotu v klude okolo 33 a pri full load maximalne 38.Bez pasty s ciernou srackou na chladici.Soltek forever ;D
mam abita st6r nejnovejsi bios ,kdyz sem mel celera800@1024 tak sem mel i pri zatezi max 45 ale co sem tam dal tulene 1400 tak teploty ukazujou nejaky nesmysly tech 65 sem mel po 3hodinach 3D marku 2001
esce skontroluju pastu jestli neuschla nebo??????????????
Ehm... Cim to chladis ?
Aku mas teplotu v case ?
(mas v nom aspon prievan ?)
Nez zacnes panikarit skus to normalne rukou ci to fakt tak pece, na 65'C sa uz moc neda udrzat ruka, pali to dost. Mozno mas je do... senzor a ak to fakt tak pece mas niaku super seriu lebo ten abit je OK.Citace:
Původně odeslal kwas
jelikoz mi board nemeri teplotu primo z jadra, tak vam akorat reknu teplotu pasivaku: je to intel BOX cooler a teplota je az 37°C ;D
Ja mam teplotu na pasive 45 stupnov - to bude preto ze to smazim na 1.8V ;D
jinak uz mam takovy to placaty termo-cidlo, zebral sem ho kamosovi ze solteku, budu ho cpat pod CPU, sem zvedavej kolik to nameri pak...Citace:
Původně odeslal Rainbow
jo a jinak ty NTC thermistory na 10k merijou uplne stejne jako to cidlo, tak ze merijou dobre :o huraaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;D 8)
Ako to chces dostat pod CPU?
asi nejak takto:Citace:
Původně odeslal Rainbow
http://www.thermaltake.com/images/pr...uTempIntel.jpg
Aha. Ale tie droty budu asi robit problemy pri vkladani CPU do socketu. Napadlo ma nieco ine - dat to pod heat spreader.
draty vadit nebudou, uz tam nejaky mam, mam tim nastaveny napeti... dalsi dva me nezabijou ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
zitra se na to mrknu... 8)
p.s.: jakej mas nazor na redukci Asus S370-DL rev. 1.02 ???
S370-DL som nevidel ale mala by byt novsia ako S370-133. Myslim ze na nej netreba spajat G35 s G37.
mam ji doma, a budu ji menit za toho Abit SlotKET!!!, prej ma problemy s frekvencema nad 133Mhz, uvidime... :oCitace:
Původně odeslal Rainbow
a hlavne, chci mit ASUS only compl, zadnej ABIT ;D 8)
bando je to mozne dal sem tam cidlo a ukazuje "jenom" 45 a cidlo v prociku 58 takze je asi v prdeli cidlo v prociku
ps: to cidlo sem dal co nejbliž kheatsinku na chladic takze by melo ukazovat dobře
v jadre, je teplota vzdycky min o 7-10°C vyzsi! ;)Citace:
Původně odeslal kwas
tak uz ji tam mam, opravdu neni potreba propojovat G35 s G37 8)Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
pokud by nekdo chtel ten Abit SlotKET!!!, tak ho klidne prodam!!!