Nemate nekdo tuseni, jaka je ta pasta, co se dodava s timle chladicem??? Zajima me porovnani s pastou, co dodava Arctic Cooling ke svejm chladicum
Printable View
Nemate nekdo tuseni, jaka je ta pasta, co se dodava s timle chladicem??? Zajima me porovnani s pastou, co dodava Arctic Cooling ke svejm chladicum
No porovnání nevím ale normálně jsem ji tam dal a je to v pohodě.
S touto pastou mi Zalman chladí líp než ten původní aktiv co tam byl a to jsem hned po koupi pod něj dával tu stříbrnou od Titanu.
Rozdíl v chladičích 3°C při max. load pro Zalmana.
Je to mozna trochu OT, ale je to proste FAKT, ze Titan stribro je to nejhorsi, co clovek muze namazat...to uz by bylo lepsi sádlo :-)Citace:
Původně odeslal theedge
NJN tisickrat bolo povedane ze TITAN striebro je dobra a lepsia iba prve 3 dni ...potom je to na 4 pismena. Osobne pouzivam AC bielu pastu a je good. Ta k Zalmanovi je tiez velmi dobra... :wink:
A jaká je Arctic Silver II ?? Tu mám na procesoru.
http://www.pretaktovani.cz/text/pastyround.aspCitace:
Původně odeslal theedge
OT:podle me je stejne nejlepsi pasta na chladice z GME 25ml za 50kacek tu mam nadosmrti a pri pouziti AS3 jsem na tom stejne aspon zadnej rozdil jsem nepoznal
Jo ta bílá silikonová co dává Zalman je asi nejrozumější řešení.Jde nejlíp odstranit z CPU,kdežto tu Titanovou když sem dával pryč z CPU tak mi to trvalo snad půl hodiny všude se roze.sral.i ty stříbrný částice :evil:
Mě subjektivně (oko + prsty ;D ) nepřipadala nic zvláštního, ale ono se to těžko pozná...
U některých teplot (a lidí) to může být podstatné, já jsem před týdnem potřeboval něco podmáznout a nemohl jsem najít žádného Ceramiqua - tak jsem v nouzi vzal Thermalright bílou a rozdíl byl asi 2 stupně - tj. u konkrétních teplot naprosto nepodstatný ...
Ta pasta od Zalmana je OK.
Ja som ju dal aj na CPU a neda sa to porovnat z Titanom.
Titan som tam mal pred tym a ako pisal Gabo dobra je tak tie prve 3 - 4 dni, potom je to nieco hrozne ale odkedy mam tu pastu od zalmana tak teplota sa drzi stale tak na 35 a to je tam uz asi tak tri mesiace.