Respektive jakesi obdobi potencialni kazivosti nove CDRW mechaniky? Mam v umyslu totiz namalovat celni panel, aby novy kousek zapadnul do Andurilova celku, cimz prijdu o zaruku :( Mam tedy nejakou doby pockat, jestli se nepo*ere ???
Printable View
Respektive jakesi obdobi potencialni kazivosti nove CDRW mechaniky? Mam v umyslu totiz namalovat celni panel, aby novy kousek zapadnul do Andurilova celku, cimz prijdu o zaruku :( Mam tedy nejakou doby pockat, jestli se nepo*ere ???
Spis bych rekl ze se doba zahoreni a shoreni priblizuje tim vice cim je mechanika starsi a casteji pouzivana...Nak
Nerek bych. Teda dneska nam dali do skoly novy kompy a hned po instalaci Nera sem na Lite-once 48x/12x48x vypalil asi 12Cd a vsechno v pohode ;D , na kompu vedle taky tak.
Hm, cekal jsem vetsi odezvu... ale asi to je tim, ze jste se s tim nesetkali. Toz zkusim vypalit cca 10 kousku a pak k tomu pustim umelce (ta sedobila v panelu hrozne razi :( cert vem zaruku :roll:
Kdyz jsem rozebiral svoji starou CD romku, zjistil jsem, ze ta predni plastova cast dvirek se da odendat. Doufam, ze by to mohlo platit o celem prednim panelu. Zkus si sehnat jiny kompatibilni predni plast, namaluj ho a kdyby doslo k reklamaci, pouzij ten originalni.
Predni panel jde sundat lehce,ale obavam se,ze kompatabilni nenajdu... :roll:
K nekterejm se cerny celni panely i prodavaj, videl jsem neco na CzechComp. Neni spatnej napad odstranit a docasne uschovat original, proste nedelat zadne nevratne zmeny po dobu zaruky.