GeForce4 440+TvOut(ktery nemuzu rozchodit)
Mam GeForce4 440 a TvOut nemuzu rozchodit. TvOut je asi S-video. Dostal jsem ke grafice jen kablik S-video --> S-video A TEN JE MI NA NIC! Proboha, neznam moc lidi, co maji na televizi nebo videu S-video vstup. No, co uz. Koupil jsem si propojku(kabel) S-video --> Cinch. Grafika to nadetekuje, povoli mi to aj prepnout na TV, ale nic se nedeje. Na TV neni zadny signal....???
A jeste TvTool6.8 mi pise, ze nenasla zadny tv-chip, ale v informaci o grafice mi to pise nv17(nebo tak neco).
Re: GeForce4 440+TvOut(ktery nemuzu rozchodit)
Citace:
Původně odeslal mata
Mam GeForce4 440 a TvOut nemuzu rozchodit. TvOut je asi S-video. Dostal jsem ke grafice jen kablik S-video --> S-video A TEN JE MI NA NIC! Proboha, neznam moc lidi, co maji na televizi nebo videu S-video vstup. No, co uz. Koupil jsem si propojku(kabel) S-video --> Cinch. Grafika to nadetekuje, povoli mi to aj prepnout na TV, ale nic se nedeje. Na TV neni zadny signal....???
A jeste TvTool6.8 mi pise, ze nenasla zadny tv-chip, ale v informaci o grafice mi to pise nv17(nebo tak neco).
???
mas na telke cinch alebo to davas cez Scart?
ak ti to detekuju detonatory:
1. zly kontakt v kabli - ver mi mal som to iste, dal som dole koncovky, chvilka prace s pajkou a obraz je ako vino
2. cinch na TV alebo Scart je Video Out - tiez som si myslel ze cinch je cinch, ale omyl nieje to tak, ak je cinch priamo na TV tak moze byt aj ten chybny, ak je to scart tak je to tym ze je bude zly scart alebo video out.
3. normu nadstav na PAL