takze co vlastne ma smysl kupovat?? Duron je temer o polovinu levnejsi nez AXP, ale jak tak to tady procitam snad nejde ani odemknout
Printable View
takze co vlastne ma smysl kupovat?? Duron je temer o polovinu levnejsi nez AXP, ale jak tak to tady procitam snad nejde ani odemknout
zalezi jakej sezenes , ja jsem mel stesti a ted se jukni na muj podpis to s zadnym XP co znam v zivote nedam
wow to je cool.. ale uz jsem se rozhodl - pujdu do ThortonaCitace:
Původně odeslal K!ll3r
nemuzu si odpustit maly komentar ...Citace:
Původně odeslal K!ll3r
1-ten procak chladis cim?dusikem?
2-na co ti jsou takove takty kdyz tam mas takovou predpotopni grafarnu?? ???
S takovou voltazi to da kazdy majitel DLT s lepsim chlazenim.
Take takty pri takej voltazi nikdo neda preto lebo si nechce odpalit procik :wink:Citace:
Původně odeslal K!ll3r
hmm, ja jsem dal na 1,85 neco mezi 2500 a 2550, takze si troufam tvrdit, ze na 2,2v by ten tbred udelal to same :wink:Citace:
Původně odeslal K!ll3r
mam vodu , poslu kdyztak fota btw na 2700 jede ale je nestabilni nejlepsi je 2500 pri 1.9V a ten takt 2500 mam jenom pro zabavu ne na hrani nejsem ten magor jako vy co hraje ty novy sux game co potrebujou buhvi jakou grafiku atd a pri tom hratelnost je na how.. :) pro mne je nej game q3 a na to riva staci ;D
http://www.quake.cz/ex/scr/2500.JPG
takz jsem se rozhodl - půjdu do Bartona 2500+, pass 3200+.. snad se mu bude na Solteku SL-75FRN3 líbit :-)
jak myslis ale vem si ze ten kdyz koupis durace za litr tak ho das tak jako ja a to s bartonem neudelas btw 3200+ je 2200 a ten procak je 3x drazsi ale pokud mas lowe tak ber bartona zalezi na tobe:)
musim rict,ze jsem to videl o tomto vikendu na vlastni oci a jelo mu to na 2500Mhz...chlazeno vodou.A co se tyce grafiky...koho to zajima??To je snad kazdyho vec,co ma v kompu.A jestli je jeho konicek OC,proc teda nepretaktovat na zkousku CPU co to jde,ciste for fun,k tomu prece nepotrebuje 9800XT nebo 5950U :roll:Citace:
Původně odeslal jaluvkap
rek bych,ze tohle urcite neni pravda :-) s hodne procaky se dostanes pri urcity frekvenci do stavu,kdy dalsi pridavani voltaze uz proste nepomaha - napriklad tahle hranice u myho DLTcka je 2374,pak to de i vejs,ale uz to neni primestable,at do toho rvu kolik chciCitace:
Původně odeslal BRUCEF
Můj DUT3C jede na 2200MHz s 1,8V Primestable klidně i 24 hodin.A na 2250 už nejde ani s 2VCitace:
Původně odeslal Beleg
:!:
Každý kus má svou hranici :wink:
Můj Duron 1.6@2,06 Ghz FSB na 165Mhz a 12,5/13 Multiplikator při 1.6V
si myslim že je docela v pohodě,ale jen mě štve že když jsem mu dal 14Multiplik. tak to nebralo a dalo mu to 5x nevim proč.
Deska MSI 745 SIS
nizsia sada nasobicov. Musel by si prepnut na vyssiuCitace:
Původně odeslal TIMBERJACK
presne ja mel akorat stesti btw ja jsem potreboval lowe tak jsem vymenil s kamosem bartona za tohohle durace proste jsem lucka :)
přepnout na jinou sadu násobičů? Asi jsem nějak mimo mísu ale ještě jsem ho nezkoušel dát na těch 200Mhz tenhle vejkend to skusim a třeba budu mít taky štěstí.
Serie je myslim MIXHB ale nejsem si s stim jistej:)