Kde sehnat ovladace na AWE64 pod DOS? Nasel jsem jen, ze sa daji pouzit SB16(instalator rval, ze mam wokna a chcipnul)+nejakej PnP manazer(nebo jina potvora...)
Printable View
Kde sehnat ovladace na AWE64 pod DOS? Nasel jsem jen, ze sa daji pouzit SB16(instalator rval, ze mam wokna a chcipnul)+nejakej PnP manazer(nebo jina potvora...)
nevím kde je sehnat ale mám je tu na cd...Citace:
Původně odeslal zivan
Ake ovladace ??? Vsak PnP BIOS priradi adresu, IRQ a DMA (standardne 220h, IRQ5, DMA1, DMA5 + este nieco na MIDI, tusim 330h). Akurat si nastav systemovu premennu BLASTER - podla nej mnohe programy rozpoznavaju zvukovku (do AUTOEXEC.BAT napis SET BLASTER=A220 I5 D1 H5 P330 T6). Bol na to aj nejaky program od Creative, ktory to urobil automaticky.
bohužel co já jsem dělal s originálníma ovladačema tak irq přiřadil speciálním programem a ještě instaloval drivery přímo do dosu...jinak AWE64 byla jedine ISA, a to myslím ve třech verzíchCitace:
Původně odeslal Rainbow
Mam to v PC a ziadny driver tam nemam, akurat nejaky CTCM, ktory tusim nastavuje BLASTER podla toho, co tej karte priradil BIOS.
Inak http://us.creative.com/support/downloads/ -> Sound Blaster -> 16-bit -> Sound Blaster AWE64 -> DOS
nevím kde je to sehnané. je mi 14 a před 5 lety jsem dostal nové PC celer 266 s touhle zvukarnou a k tomu tohle cedo at si nainstaluju dos:)Citace:
Původně odeslal Rainbow
2 Rainbow> a postis ty DOSovy programy ve woknech nebo restartujes do DOSu?