Zakoupil sem tuto mechaniku s firmwarem 1.08 a mam problem s vypalovanim,nabizi se moznost pouze 2,4x,1x ani 4x proste nejde,je to normalni nebo kde mam chbyu? diky za rady
Printable View
Zakoupil sem tuto mechaniku s firmwarem 1.08 a mam problem s vypalovanim,nabizi se moznost pouze 2,4x,1x ani 4x proste nejde,je to normalni nebo kde mam chbyu? diky za rady
medium?Citace:
Původně odeslal mejla
vim na co narazis,zatim sem zkousel jen Gigamaster 1-4x,beru ze to asi neni to nejlepsi medium,ale nakupovat budu jen verbatim,ale dneska sem byl na nakupu v hypernove a to co tam mely za media a ceny,to by jeden :evil: ,tak sem vzal jedno na vyzkouseni,ale je mi divny ze to nabizi pouze rychlost 2,4x,vcera sem to zkousel jen tak bez media,a taky to davalo na vyber/nevyber jen 2,4x,to je mi divnyCitace:
Původně odeslal Sasa
Tak diky pomoci jednoho manika jmenem Radek sem naflashoval novej firmware 1.42,nahral nejnovejsi nero a je po problemu,to je naprosta parada,super vypalovacka se z ni stala :-) :-) :-)
že bych něco přehlídl, ale tenhle firmaware jsem nikde neviděl, máš to dobře napsané (tu verzi) ? když tak nahoď pls link nebo na mejlaCitace:
Původně odeslal mejla
tak už ho mám stáhnutý a je Fujitsu OEM , to lze tenhle firmware použít? A je to vratný proces, kdyby jsem chtěl zpět orig. Nec firmware
Jestli je vratnej to nevim,radil mi to chlapik co ma Neca od doby co ho vydali,je to klasickej exe soubor,prehrava se to ve win, Fujitsu je pry to samy co NEC 1300A,ja ho nahral,zmizely problemy a hlasi se to v poho jako NEC s fw 1.42Citace:
Původně odeslal sid