Nevíte tu někdo o nějakým MOD biosu pro K7N2 (na netu jeden typek ma upravenou voltaz DDR z max 2,7V na 2,8V) hned bych ten bios bral nebo třeba nějakej v kterým je větší FSB než 200 THX
???
Printable View
Nevíte tu někdo o nějakým MOD biosu pro K7N2 (na netu jeden typek ma upravenou voltaz DDR z max 2,7V na 2,8V) hned bych ten bios bral nebo třeba nějakej v kterým je větší FSB než 200 THX
???
Těch 2,8V si můžeš upravit sám a to modbinem.Je to totiž standartně v biosu,ale je to zakázaný zobrazovat v menu.
Už sem se na to koukal.Ale FSB se tam zvednout nedá.
Takže si stáhni modbin a uprav si to sám,nebo mi pošli bios co chceš a já se ti na to mrknu,nebo pokud máš K7N2-L,tak ti pošlu muj 3,9.....
8-) :wink: díky moc hned ho du vyzkoušet a čoveče s tim FSB :-o :eek: :-o :eek: LUKS stáhnul program (CG-NVNF2) a řikal že jemu nejde a všem tady na OC taky nejde jenže mě de a v pohodě nastavuji
FSB 205-210 (nejde tu o STABLE,ale o to že to je vubec možnýý) :eek: :eek: :-o a deska má maximum 200 v biosu !!
Tak sem přišel na to proč jim to nejde.Je to tim že nesmí mít na Ramkách jakoukoliv děličku!Tim FSB se mění i freq Ram a ta nesmí být blokovaná děličkou.
Musí jet synchronně s FSB a pak to jde měnit.Škoda,mám jenom 333MHz Ram.Jinak dobrej prográmek.....