potřeboval bych zjistit co za SW na zálohování PS2 her,předem upozornuji,že se nemůžu domluvit z Alcoholem 120 %-Palírnu mám Lite on DVDRW LDW 851s.Díky
Printable View
potřeboval bych zjistit co za SW na zálohování PS2 her,předem upozornuji,že se nemůžu domluvit z Alcoholem 120 %-Palírnu mám Lite on DVDRW LDW 851s.Díky
Clone CD ???Citace:
Původně odeslal snacker
Clone CD je dobrej soft,ale PS2 gamesy jsou vesměs na DVD:(
Tuhle oblast příliš nesleduji, ale zatím jsem neslyšel, že by se to někomu povedlo. Takže se obávám, že máš smůlu. :?
povedlo,jako co?zálohovat PS2 gamesy jdou,ale už jsem zjistil,že zatím Alcohol nepodporuje moji palírnu a jinej soft neznám.
pokud chces delat zalohy z dvd (pises, ze mas originaly), tak zkus record now dx v4.61, nebo rec now max v 4.50, pouzivaji stejny vypalovaci engine
A není na to potřeba mod chip? ???Citace:
Původně odeslal snacker
samo,že je,ale i originaly se poškrábou,obzvlášť když to bere do rukou dítě,takže zálohy nejsou k zahození.ne každá záloha znamená piráctví.
zkus primoDVD .. kdysi jsem na to dělal zálohy a pohoda.
Vyzkousej DVD Shrink (freeware) nebo CloneDVD (trialware). (Je to jen napad, s PS nemam zkusenosti.)
http://www.alcohol-soft.com/index.php?page=devsupp
já tam tvou výpalku našel, nemáš náhodou nforce2 desku a 3.13 Ide Drivers
sorry, ale to jsou softy na filmyCitace:
Vyzkousej DVD Shrink (freeware) nebo CloneDVD (trialware). (Je to jen napad, s PS nemam zkusenosti.)
podívej se do diskuze na tvfreak.cz
děkuji pánové problém vyřešen,konečně byl aktualizován Alcohol 120% a vše jde jak má.