Mám takovej problém, vyměnil jsem desku a teď mi to blbne. Projevuje se to tak, že při instalaci windowsů (2000, xp i 98)se to kousne na general fault. Může to být tím, že deska není v bedně ale na stole s rozloženejma komponentama?
Printable View
Mám takovej problém, vyměnil jsem desku a teď mi to blbne. Projevuje se to tak, že při instalaci windowsů (2000, xp i 98)se to kousne na general fault. Může to být tím, že deska není v bedně ale na stole s rozloženejma komponentama?
Myslim, ze nie. Nemas nafuknute kondenzatory?
Ne, kondíky jsou v pohodě.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ještě třeba u instalace XP to dojde do stádia přípravy (kopírování) souborů z CD. Pak to začne hulákat, že neodpovídá nějakej soubor binární kopii, pokud dám znovu tak proběhne v pohodě, za chíli zas jinej soubor a pak crash.
Pamat mas dobru?
To je snad to jediný co jsem nemohl zatím vyzkoušet vyměnit. Budu jí mít až zítra. Ale jela v druhym PC bez problémů, je 100vková a já teď jedu na 66fsb tak by to mělo být OK.Citace:
Původně odeslal Rainbow
No tak GM hází brutální chyby, ale je mi to divný, že v předchozí desce (vlastně ve 2) jela v pohodě. Zítra uvidím jak to poběží s jinou pamětí. Ale pěkně mě to štve.Citace:
Původně odeslal Rainbow
zkus snizit takt/casovani ... taky se ujisti ze tam opravdu bezvadne sedi ... (obcas, ikdyz to se pc spis ani nezapne, pomuze vytahnout a znova nacpat do slotu)Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
Časování a frekvence jsem zkusil snad všechny možný kombinace, bez výsledku. GM hází pořád chyby už od začátku a to že dost hodně chyb. Zkoušel jsem i vyndat/zandat, jinej bios, přesunout do jinýho banku. Nic nepomáhá. Vypadá to opravdu na špatnou paměť, ale je to divný.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
nemuzes tu pamet zkusit v jinym pc ? :PCitace:
Původně odeslal brazilterrorist
btw. je to znackova pamet ?
Zítra (respektive dneska) jí vyzkouším vyměnit s jiným PC. Tak uvidím. Je neznačková, ale běží na 2/3 frekvenci, tak by měla v poho zvládat. Možná že je jenom nekompatibilní.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Tak paměť šlape v druhym PC v pohodě. Zkusím teď zas jinou paměť v tom BX133-Raidu, tak uvidím.
Tak se to trošku zamotalo:
Ta paměť co házela v Abitu tolik chyb, šlape v dalším PC naprosto OK.
Problém je, že modul v tom druhým PC házel taky chyby, ale jen málo a v abitu vykazuje taky stejné drobné chyby.
Takže usuzuju, že ten modul byl nekompatibilní s tím abitem.
Teď ale řeším další problém co s tou pamětí, nastavení latencí nemá kromě snížení rychlosti žádný efekt.
To už je ale jinej problém a jdu ho řešit do jiný sekce (paměti překvapivě)
Díky všem za rady!