CHtěl jsem si ji (9500) objednat u svého :-) dodavatele a ejhle, nejsou ??? Z nabídky EDčka zmizely a jinde do týdne a pod.
Jaké jsou vaše zkušenosti??
Printable View
CHtěl jsem si ji (9500) objednat u svého :-) dodavatele a ejhle, nejsou ??? Z nabídky EDčka zmizely a jinde do týdne a pod.
Jaké jsou vaše zkušenosti??
taky jsem si už stačil všimnoutzkus ještě shop.pctuning.cz
dodací lhůta tejdenCitace:
Původně odeslal eraser
snad jeste www.rsc-computers.cz a pak ted zacal CC prodavat 9700 !Citace:
Původně odeslal hans.k
9500 mozna jeste bude, ale 9700 asi ne, kamos dodava zbozi ED systems a ty uz 9700 mit nebudou .....
meli ste bejt rychlejsi, chlapci :!: :arrow: pulka OC fora je ma uz doma :lol:
jo jo to chtelo rychlost ;D , z vetsiny obchodu uz jsou behem ledna pryc
a proto ji mam od 20 prosince :lol:
Hned jak jsem slyšel zmínku objednal jsem
hm a ja uz si rikal ze za 1/4 roku to bude stat 5500 a bude ji mit kazdejCitace:
Původně odeslal kořka
Právě že ne bude to mít jenom ten kdo ví :D pochybuju že na CC jí vůbec někdy dostanouCitace:
Původně odeslal eraser
Taky sem chtel usetrit a jeste sem mel lukrativni nabidku na R9700 pro ale z Procka seslo a R9700 akorat den predtim doprodali u rsc a jinde uz nebyli :-( Ted muzu mit Excalibur R9800 np za 7900 s dani,ale to je hodne penez <:( Taky sem zvedavej kde to chtej vycarovat v CC kdyz vsude jinde uz nejsou.
S tim rozhodne nepocitej, priteli, vis sam dobre, ze nez neco draheho a vykoneho slevnej, tak to radsi prestanou vyrabet .... Vyjimka byla 8500 (bylo proste vyrobeno moooc kusu, tak ji jeste prodavali za 2500 jako 9100), ale napr GF4 Ti, rozhodne lepsi karta, nez posrane FX a ?????Citace:
Původně odeslal eraser
Prestali je delat ..... A to dost rychle, zadne brutalni zlevneni ...
Panove co si budem povidat, v tomhle obchode nejde o to, aby zakaznici meli levne a vykonne karty, vyrobci nam chtej z kapsy vytahnout co nejvic penez... takze si to snad kazdy dokaze vysvetlit sam ne?
Opravdu tu nejde o dobrocinnost ;D
Už zase omezené množství je, kdo hledá, najde ;D
Presne tak, male mnozstvi 9500 zase je. Treba ted mi dorazilo potvrzeni, ze mi jich 10ks mohou poslatCitace:
Původně odeslal jan555
:-) taky uz mam jeden kousek objednany :-)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
BTW: Tam, kde jsem objednal je už několik dní naskladňujou - kvůli tomu, že jim přišlo málo CDček s driverama a oni je musí přepalovat :D :lol: ;D
A naky R9700 by nebyli?:))Citace:
Původně odeslal jan555
Podle toho, co vím, už žádný ani nebudou (to se samozřejmě může změnit, ale spíš ne).
Fakt to vypada, ze 9500 jsou pryc. Nektere Velkosklady uz to dokonce smazaly z ceniku. Jedine co jsem jeste videl byla 128MB verze od PowerColoru. Tu maji v ProCe.
Jsem tak rd že jsem koupil já jsem měl od 25. prosince Radeon 9600XT ale když jsem viděl R9700 tak jsem na nic nečekal objednal jsem a potom jsem začal schánět kupce. Takže mi vydržela grafika co jsem dostal k vánocům měsíc nic moc :-)
na CC ji maj v ceniku za 5375bez DPH a ATI9500 za 2894bezDPH, takze ji maj. jen ji asi nemaj na page, ale asi ji sehnaj. gdo nemuze sehnat :arrow: brnknete tam :-)Citace:
Původně odeslal kořka