Sháním e-shop, kde by se dnes ještě dala koupit Ge-force4 ti 4200 ,nedávno jsem ji ještě viděl na www.ss.cz ale už ji odtud stáhly, byla za cenu kolem 3600,- ( za tu cenu dnes nic lepšiho neseženu)..dík
Printable View
Sháním e-shop, kde by se dnes ještě dala koupit Ge-force4 ti 4200 ,nedávno jsem ji ještě viděl na www.ss.cz ale už ji odtud stáhly, byla za cenu kolem 3600,- ( za tu cenu dnes nic lepšiho neseženu)..dík
bazary :wink: vetsinou taky se zarukou a o tretinu levnejc:)Citace:
Původně odeslal Priest
At ti ji obednaji v nakym obchode z LEVI.cz maj tam INNO a LEADTEKa ale i 4800SE od ASUSUCitace:
Původně odeslal Priest
Citace:
Původně odeslal Meverick
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBG0500
Jestli myslis tohle,tak dat za 5klacků je kravina :wink:
GF4Ti mám rád,ale dat za to 5tisic je moc,za tu cenu mas FX5700,kera jecca stejne vykonna a MNOHEM vykonejsi pri pouziti AA + AF;)
Ja vim mze je to nehorazna cena ani si nemyslim ze je dobry tu kartu koupit spis sem myslel ze by vzal to INNO ta cena je celkem slusna je to 128 i kdyz kvuli tomu bude mit asi pomalejsi casovani nez ty se 64 P.S. tato cena je pro dealery pricti si k ni tak 200-300 KcCitace:
Původně odeslal SPYKER
Ta od Inna ú http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBH1092) ujde, i když tý značce moc nevěřim. Teď se spiš nabízí otázka jestli nekoupit o dvě kilča dražší Ati radeon 9600 orig. s 128 sbernicí (http://82.142.72.98/StoreCSVS/Produc...productID=7167)????....
Tak ber ten Leadtek podivej se nalevo na miho krasavca fesak co ;DCitace:
Původně odeslal Priest
www.damello.cz
jen skoda za to jsou AXLE :-(
aj ja ju zháňam a dostať len za 3500SK aj to len 64MB DDRAM model - má cenu do toho ísť ? prejaví sa nejako tá 64mb pamäť ?
JJ,to ber,tady u te karty ani nak moc rozdil mezi 64 a 128mb nepoznas,radsi 64mb na 600mhz nez 128mb na 550mhzCitace:
Původně odeslal eraser007
tak dobre, uvidím a samozrejme poviem ako ide taktiť, len čakám na peniažky :wink:
Sehnal sem XFX G4Ti4200 64MB za 2500 Kč s DPH....bylo to z výprodeje (ale nová) z www.abacus.cz ... 250/512@300/600 paměti Samsung 4ns
zkrátka za ty prachy se teď nic lepšího sehnat nedá 8-)
na Slovensko asi neposielajú... :o :evil:
,ale ajtak, cena poštovného + ďalšie debilinky = 3500SK takže asi beriem od nás...
Neviem prečo si nekupite od niekoho staršiu, ktora na sto pro ide dobre taktovať. Ešte je to aj lacnejšie :-)
Asi preto, že sa ich toľko nepredáva...Citace:
Původně odeslal ICE29
Možno by to chcelo aj popozerať nejaké výpredajové cenníky z VO... Ti4200 možno nezoženieš, ale mohla by sa dať zohnať nejaká 9500/9600/9700-ka za dobrú cenu...
tos bral asi bez ceny DPH ne? :wink: já tam vidím akorát 3373,- cenuCitace:
Původně odeslal djcroc
veď, brúsim si na ňu zuby! koľko stojí ?! ešte k tomu má aj DX9 !
Ja mam ti4200 a radsej keby kupujem tak zhanam prerobeny radeon 9500 256bit na 9700, nema zmysel kupit ti4200, ked uz tak poriadnu grafku, s DX9 ;D
lol,cže? GF4ky Dx9 nemaj :wink:Citace:
Původně odeslal eraser007
SPYKER: Aj ja som už chcel napisať, ale on myslel asi tu 5700ku alebo Radeona 9600 čo sa tam predtym spomína :)
ako písal ICE29, ja som myslel R9500 :-)
Včera jsem si donesl domů Gainwarda 650 =) Sakra, ten výkon je fakt good, když jsem byl předtím zvyklej na G2MX, že jo, tak je to fakt shock. Sem rád, že sem to koupil a Radeona ne 9x00 (x=5/6), jede kingsky =) Díky lidem ve foru, co mi radili jit do GeForcky =) Je to kalba =)
no ono je to fakticky jedno, len paradoxné je že R9500 má vysší výkon ako R9600 a aj potenciál na odomkýnanie ;D
GF4Ti je tiež bomba, neviem sa rozhodnúť :D