ten zvuk je vážně divnej, jako když cvrkají kobylky na poli. Nevíte co s tim? Reklamace? Jinak nic abnormálního npozoruju, cvrká to vždy jen chvíli.
AOC7A+
Printable View
ten zvuk je vážně divnej, jako když cvrkají kobylky na poli. Nevíte co s tim? Reklamace? Jinak nic abnormálního npozoruju, cvrká to vždy jen chvíli.
AOC7A+
AOC ... :roll:Citace:
Původně odeslal eraser
:-)Citace:
Původně odeslal Quillin
dík
Ale vazne, to cvkanie bude mat nieco spolocne s VN trafom. Sak pockaj kym ti odfuci a potom ho chod reklamovat :)Citace:
Původně odeslal eraser
mi zas aoc7k+ po par mesicich lehce bzuci :-(
to same mi dela Samsung pri zobrazovani bilych podkladu (trebas oc.cz)Citace:
Původně odeslal Gastan
mne iiyama bzuci porad(viz thread vedle)... :-(
no tak uz mi to nedela to sem rad rad, bylo to jen jednou a snad i naposledy :-) asi se to zahravalo nebo ja nevim co s tim bylo .Citace:
Původně odeslal Sadam.
zdravim ja mam samsung 17 tiez mi "cvrka" ale robi to len ked je v sleep..
inak trasie mi aj obraz :-(, ziztil som ze je to nizkym sietovym napatin
~209V, inak tiaslo ho aj pri 220V, nevie niekto ako tento problem vyriesit?
Mal niekto podobny problem?
dik teder
mne tiez VF piska, ale len ked je v standby, asi to bude naozaj tym VN trafom...Citace:
Původně odeslal teder
Urcite pomuze vyluxovani!:!:
aj Sony trinitron obcas cvrkne pri bielom podklade:) cas na Hyundai
Ja mam zkusenost s prachem-vysokonapetove trafo pritahuje prach a kdyz je na nem chumac,tak to zacne preskakovat a vyzirat jakysi vosk-pak se zkurvy(v horsim pripade to fest vyhori..)->ZACNETE SE TROCHU STARAT O SVOJE SPOTREBICE A BUDOU SE STARAT O VAS(SLOUZIT VAM)!!!! :wink:
Kdysi mi takhle cvrkal Hyundai 14"
Po case odesel do vecnych lovist... :evil:
to sjme ejdnu dobu pozoroval taky...stacilo jemen plesknut rukou pres kapotu :wink: uz par tejdnu jsme to neslysel...Citace:
Původně odeslal Gastan