Mohli by ste mi prosim napisat kolko ake ma tato karta frekvencie pameti a jadra, lebo všade su ine hodnoty a planujem si ju kupiť. Oplati sa za 4380SK?
Printable View
Mohli by ste mi prosim napisat kolko ake ma tato karta frekvencie pameti a jadra, lebo všade su ine hodnoty a planujem si ju kupiť. Oplati sa za 4380SK?
...osobne ti nedoporucujem kartu postavenu na FX5600 a to sa radsej nezmienujem o vykone osekaneho XTcka - skus radsej zohnat Ti4200vku
Čo tak MSI FX5700 TD za 5000SK?
měla by mít 235/400 core/memoryCitace:
Původně odeslal zvieratko
NEBRAT!!! mrkni se po něčem jiným. G4Ti
Todle už je lepší výběr... projdi si 4um, ať víš jak jde taktovat a zkušenosti uživatelů... Pokuď neseženeš Ti tak ber FX5700Citace:
Rozhodne sa Ti to za tie prachy nevyplatí... 5600XT má len polovičnú šírku zbernice oproti obyčajnej 5600...
To už radšej nejakú, aj postaršiu, Ti4200 / ATI9500 ...
BTW na PCTuningu je o výkone 5600XT test...
jj ta je vykonom uplne inde ako FX5600XT a tu MSi FX5700vku som mal aj doma a isla aj pekne taktovat -> takze 100PRO radsej tu 5700vku :!: :wink:Citace:
s tou pametovou zbernici to neni zcela pravda, nekteri vyrobci ji dodavaj se 64a jini za s 128 a pokud natrefis an dost dobrej kus tak muzes aj jet na frekvencich 5600 nonxt a pri zhruba stejnem vykone,Citace:
Původně odeslal LtK
TO MSI NEBRAT ta ma zuzenou pamet.zbernici an 64,zkus se poohlednout po prolinkovi ten am zarucene 128 bitovku a jde dost dobre taktit
Pravda, nie vždy je to tak, niekedy sa nájde aj 128 bitová zbernica, ale tak sa mi zdá, že u MSI to nebude...Citace:
Původně odeslal cool.user
V každom prípade ten výkon za tie prachy nebude nič moc... :?:
i kdyby to byla 128bit, tak by stejne vykonove nesahala fx 5700 ani po paty :wink:Citace:
ano proto je to taky 5600xtCitace:
Původně odeslal riksa
a presne z toho duvodu je vhodne priplatit 620sk na tu 5700 :smoke:Citace:
tak v tomto s tebou souhlasim :smoke:Citace:
Původně odeslal riksa
Tak som zobral to FX5700 a som fakt spokojny. Ked dojdem domov skusim na kolko ju vytiahnem. Vsetkym pekne dakujem za rady.
ale urcite napis kolik jsi z ni vytahl
Ak ju chces tak ti ju predam za 3500sk kontakt: Kamil 0904 / 50 50 38 :-)
myslis tu 5600xt?? heh ne dik ale dobre jsem se ted zasmalCitace:
Původně odeslal Noboby1