???
Printable View
???
KaZaA Lite, Direct Connect...
Uplne odinstaluj kazzu :lol: . A mas po problemech ,nainstaluj DC++ :wink: .
To je rada :idea:Citace:
Původně odeslal Hanta
Hned to testnu,dík :-)
jak rika Markoff.tk,
odinstaluj kazaau, dej do PC nejaky spy remover, vycisti ten bordel, co ti tam nahazela a dej si tam kazaa lite.
Počkat,já si myslel, že Kazaa lite je to samý ???
Kde to můžu stáhnout?
h**p://nsane.web1000.com/dl/klite26pr1ne.exeCitace:
"This is a 100% cleaned version of KMD v2.6. It is also legal, as Kazaa.exe came directly from Sharman, But NO Spyware is installed! It also has many enhanced features such as a AutoSearchMore and custom startpage!.
Note:
kazaa.exe and magnet.exe are needed to run k-lite...
h**p://nsane.isgreat.tv/klite26pr1ne.exe
**=tt
ok
Nebo si moh zkusit www.kazaa.cz ,ta je taky myslim "cista" a je i v cestine ;-)
Mě to stále nejde a nejde :oops:
Tak že KaZaA media je na prd a KaZaA Lite je čistá,ale je placená a nikde je nedá stáhnout :?:
Kazaa Lite je zdarma, bohužel její vývoj byl již zastaven. Adresy, odkud je možné stáhnout poslední verzi, jsou zde.
DC++ je lepší, ale mě tam stahování nepřekročí 3Kb\s na kaze mám aspoň 5.
Myslím,že oba dva jsou výborný,každý má své pro a proti, jinak děkuji všem zúčasněným za pomocCitace:
Původně odeslal Špeta Marek
Jednoznacne pryc s KAZAA, nainstalit CZDC++, pripojit se na CZPRO hub a ses skoro za vodou..
No to si taky musis vybrat od koho stahujes ,ja kdyz davam search ,tak si pak vysledek nechavam v poradi ,podle pripojeni toho druhyho ,takze stahuj od tech co maj T3-T1 a je to :wink: (i kdyz jestli mas download jen 5 KB/s ,tak muzes stahovat snad od vsech az na 56 a ISDN ;-))Citace:
Původně odeslal Špeta Marek