-
p4b533 a pameti 333MHz
Mam ted doma celkem slusny comp s P43,06GHz533, deskou P4B533E a 1Gb pametma Seitec 333MHz Stahl a nahral jsem nejnovejsi BIOS a stejne nemuzu najit nejake prepnuti pomeru aby pameti sli alespon na tech 333MHz. Bezej ted na 266MHz(533:2) a to se mi zda skoda. Co se tyce pentii tak v tom mirne plavu takze je klidne mozne za to prepnout nejde.
U AMD chipsetu mi pridat rychlost pametem jde... zeby INTEL byl taky shit.
-
Neviem co sa divis a preco to prirovnavas k chipsetom AMD ved tato doska pouziva dnes uz starsi chipset 845E ktore nepodporovali oficialne 333Mhz pamete.Tie podporovali az chipsety 845PE a vyssie{865,875}.To ako keby som to porovnaval z chipsetmy pre AMD z pred 3rokov vtedy tiez nepodporovali rychlejsie pamete.
-
No tak to jsem potreboval vedet. Ten Pc je totiz rok starej a jeho majitel za nej dal neco prez 100k bez monitoru takze jsem se divil ze je to takova sunka i prez to ze to ma 3GHz CPU za kterej dal 24k. Byl skladanej v MONIME a jak jsem zjistil na vlastni kuzi...jsou to proste zmr.di. V ty dobe uz byli lepsi desky a voni si rekli za tuhle 6,5k. Kdyz dam otestovat rychlost pameti tak je to fakt bida...horsi nez moje AMD a pritom maj Pčka mnohem rychlejsi pristup a i v testech vyhravaj.
Alespon ze na grabovani je to celkem slusny. DVD do XVidu to udela za 60min pri jednom pruchodu.
-
-
-
-
SUPER! Uz mi to najelo a to nastaveni je tak jednoduche ze se stydim za to ze jsem na to neprisel sam. :oops: Diky moc.