-
ako som zhanal albatrona
Pozrel som si www.albatron.com.tw a zistil som ze tie mainbordy su sakramensky nadupane funkciami. Vyzeralo to ze som nasiel tu spravnu dosku. Tak som sa pokusil najst nejaky cennik na site:.sk ale ani prt, na site:.cz sa nieco naslo, ceny uplne super. Tak som obehal cele Kosice ci to niekto nevie objednat, a z toho v dvoch obchodoch som im musel 4 krat po sebe zopakovat ze hladam albatron, nie albatronic.. v dalsich troch na mna cumeli ako telata, ze co to je za doska a preco si radsej nekupim ine, ktore akurat mali.. trebars uzasne MSI.. a v poslednom mi chlapik povedal ze to vie zohnat ale to nezozenie lebo sa to vraj kazi, lacne kondenzatory ci co.. blabla.. tak som zohnal prt. Mate s tymi doskami niekto skusenosti? fakt sa kazia? A ked uz nebude albatron tak trebars EPOX 4PDAI, myslim ze je celkom schopna, ci aj ta ma nejake blchy?
-
tak wong napriklad albatron vooobec nema :) ... problem je ze maju vcore do 1,6V .. ostatne napetia neviem ... pockajme na vyjadrenie majitelov
EDITed ;)
-
taky by mě zajímalo, jak jsou na tom Albatrony, model PX875P Pro stojí zhruba 4 klacky, což není zase tak špatná cena
http://www.albatron.com.tw/english/i....asp?pro_id=98
-
-
aaale bracho wong ma soltek nie albatron .. ten ma radar tu na fore .. a problem je vazne to napetie hlavne ..
MadCap
-
Podle toho, co jsem viděl (moc toho nebylo) a co jsem viděl po testech, tak se různé produkty téhle firmy od sebe dost liší. Některé jsou kvalitní, jiné rychlé, některé šunky, další pomalé, některé i v kombinacích ;D (taky některé věci byly levné, jiné drahé jako kráva - spec. grafiky, jak je to teď, nevím)
Tuším, že je v Praze tak před 1/2 rokem prodávalo víc firem, ale když se na ně dneska podívám, tak už to nemají, pro mě osobně by to znamenalo dost. Subj. bych tuhle firmu zařadil zhruba po bok např. MSI ...