dneska tam vezu monitor(pomrdana geometrie) a v alfe mi rekli, ze opravy bezne trvaji 2-3 tydny . . . bez monitoru to bude peklo . . . mam sice grafanu s tvout, ale nemam televizu se svhs - jenom scart a antenni vstup . . .
Printable View
dneska tam vezu monitor(pomrdana geometrie) a v alfe mi rekli, ze opravy bezne trvaji 2-3 tydny . . . bez monitoru to bude peklo . . . mam sice grafanu s tvout, ale nemam televizu se svhs - jenom scart a antenni vstup . . .
Proč se v nadpisu ptáš na C-system, když níže píšeš o Alfacompu? To jsou dvě rozdílné firmy :-)
jo v alfe sem to koupil, a kdyz sem se tam na to byl zeptat, tak mi rekli, at to rovnou zavezu do c-systemu, ze i oni by to tam vezli . . .
Aha, tak se nenech odbýt, Tvůj partner je Alfa :-)
Na mem AOC se pred 2 mesici pokazila elektronika a v obchode me odkazali na c-system (praha), ze to je rychlejsi rovnou prez ne. Telefonat, pak odeslany fax s udaji a zarucnim listem. V pondeli si pro monitor prijela prepravni firma a ve ctvrtek tu byl komletne novy.
Mám kamaráda v C-systému Brno, takže bych moh pomoct :-)
tak sem tam v utery zavezl monitor, a dneska mi ho(jestli nebude mit vetsi zavadu) privezou - tak uvidime . . .
tak ja ted reklamuju monas a v bohemce me poslali na c-systems. sice je to od nich svinsky, ale pro me urcite lepsi. protoze c-system prijede pro starej monas a novej priveze do 5 dnu. kdybych to chtel reklamovat v bohemce tak to muzu nalozit na zada a jet s nim do olomouce ;D no, uvidime...