bude jeste naka nova chip. sada pro CPU AMD nebo uz bude vse jen na AMD FX64 ... .
Printable View
bude jeste naka nova chip. sada pro CPU AMD nebo uz bude vse jen na AMD FX64 ... .
Nova bude VIA KT880 s dual channel a nVidia uvede novy southbridge MCP-S s podporou S-ATA a Gigabit LANCitace:
Původně odeslal DJ
ja si ale myslim ze je to uz zbytecny prodluzovani socetu A ja osobne kdydych si chel kupova sory stavet novej komp jasne du do FX64 a co vy ??? ;D nadruhou stranu s KT880 bude VIA pro Athlony XP mozna lepi nez nVidia, protoze VIA ja VIA ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Spec
Spis jde o ty lidi co maj CPU na Socket A a jeste nechtej menit Procak jen se jim neviplati treba z VIA KT333 prechazet na VIA KT600.
Presne tak mam Epox 8k5a2+ via kt333 a nejaky vyznam prejst na kt600 nevidim, iba ak by som to co mam dal prec, a kupil barton 2500+ a kt600vka ma zmysel s tou delickou 1\6 v tomto pripade, 2500+ ide na 200fsb ako namydleny blesk ;D
no vsak proc KT600 :?:
Si kupte SiS748 a mate to ne?
No já o tom,ale uvažuju,že ještě před přechodem na A64 bych upgradoval desku + CPU a odložil A64 tak o maximálně rok. :roll:
nojo ale proc teda kupovat desku s novou cipovou sadou, vzdyt na rok se nevyplati kupovat desku ktera bude draha(se starsim chipsetem bude rozhodne levnejsi) a rozhodne uz bude odladena ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal globalkiller
new mobo nove funkce a moznosti
No já si ještě minimálně rok počkám. Bude novej socket, takže teď kupovat 64ku je blbost. Ještě to není vůbec odladěný a navíc je to drahý jak prase.