- Thermaltake A1933 Aluminium Ramsink - na paměti 8ks za 193Kč
- Thermaltake A1978 Cooper Ramsink - 8ks za 265Kč
Chci to na přetaktěný R9500 a otázka zní, jestli automaticky platí, že měděné jsou lepší?
Printable View
- Thermaltake A1933 Aluminium Ramsink - na paměti 8ks za 193Kč
- Thermaltake A1978 Cooper Ramsink - 8ks za 265Kč
Chci to na přetaktěný R9500 a otázka zní, jestli automaticky platí, že měděné jsou lepší?
NO medene su v tom pripade lepsie ak ich ofukujes vtonom (staci aspon nizskootackovym) lebo med predava vzduchu teplo o dost horsie ako hlinik ale zase Cu lepsie teplo prenasa. Podla mna by stacili hlinikove.
No, chystám se využít jen proudění vzduchu v case, takže je asi rozhodnuto - hliník...Citace:
Původně odeslal cox
na chladice pameti je med fakt zbytocna, imho horsia ako hlinik ;) then right choice ;)
MadCap
THX, objednáno... :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
pak sem napis jak moc ti to pomohlo !!!Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Jasně, objednal jsem to na obě přibližně stejně taktěné grafiky, takže bude co porovnávat... :wink:
neni to na pamet u grafarny trosku male ? zda se mi ze to nepokryje celou plochu ctvercove pameti jakou ma napr r9500
no to je asi tym ze to je tak nejak urcene na TSOP pamete a nie BGA ...
MadCap
ehm jo to mi doslo . . .Citace:
Původně odeslal MadCap
bude to mit nejaky vliv na funkcnost ?
Řekl bych že ne - lepší nějaký odvod tepla než žádný... :wink:Citace:
Původně odeslal DOT
v tom pripade , objednavam :wink:
Správně, čím víc nás bude, tím rychleji si pohnou s objednávkou... :wink:Citace:
Původně odeslal DOT
hmmm vypada to pekne, ale ta barva mi nesedne do case, takze bohuzel :|
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25929
taky si ty pasivy koupim nejspis ty hlinikovy!A hodim je na Geforce FX 5900 SP a uvidim jak bodou uciny.Jinak myslim ze ta cena je opravdu dobra kdyz uvazim ze predtim jsem musel kupovat pasiv v GESu za 100 Kč ,musel jsem se s tim pracne rezat a pak to bylo stejne krive a jeste resit jak je prilepim
IMHO pokud nechcete řezat starý pasivy, tak ty Spire pasivky nevypadaj zle. Mám je za kilo (což není nejlepší cena), samolepicí páska je na h0vn0, říznout jsem je stejně musel :-) - jsou dva s dýlkou cca 6cm (najdete to na webu).
Na výsledky se neptejte, přilepený origoš páskou - to byla stejná mizérie. Pásku jsem strhnul a dočistil toluenem a teď se jen potřebuju stavit pro brusnej papír, protože rovný teda fakt nejsou. Snad se k testování dostanu o víkendu...
neviete niekto link na tuto temu-search nepomohlo...Citace:
Původně odeslal cox
Tak jak vam to pomohlo?
zkousel tyhle pasivy nekdo na MSI geforce FX 5900 SP ???Jinak vodi dobre teplo ta oboustrana nalapka co tam je?
ja mam kupene a uprevene hlinikove pasivny od revoltecu, prilepene ich mam tou zuvackou... tie pasivy sa dost hreju, takze prenos tepla je tam dostatocny... fotky zde http://stanleypqr.webpark.sk/radeon9800se.html
ale jak ti to pomohlo ??? Jinak moc pekna pracicka :o , to se mi libi ;D
je to mozno haluz, ale ako som dal striebornu pastu na jadro a tieto pasivy na pamate, tak mi fachaju v poriadku aj zvysne 4 pipky - ziadna sachovnica, artefakty alebo nieco podobne... zatial som v stadiu testovania. :-)
to chces rict ze pred tim nez jsi tam dal ty pasivy tak ti dalsi 4 pipky nesly??To je divny ne ??? Myslim ze otevreni dalsich pipeline nezavisi na chlazeni!Citace:
Původně odeslal stanley
predtym isli asi tak, ze mi sem tam vypadla nejaka textura, alebo sa mi niekedy objavila sachovnica...tie haluze by som skor pripisoval moc nataktovanym pamatiam na tejto karte... preto mi tie pasivy asi pomohli...
jj, to je mozny - me to pri prehnanem pretoceni pameti taky sem tam hodilo sachovnici - uz se na ty pasivy tesim (uz je maji skladem)Citace:
Původně odeslal stanley