potreboval bych poradit, jestli je nejaka moznost vratit tam polozku SPUSTIT, jednoduse mi sama od sebe zmizela :o :o . nechce se mi kvuli tomu preinstalovavat celi XP :evil: :evil: :evil:
Printable View
potreboval bych poradit, jestli je nejaka moznost vratit tam polozku SPUSTIT, jednoduse mi sama od sebe zmizela :o :o . nechce se mi kvuli tomu preinstalovavat celi XP :evil: :evil: :evil:
Nainštaluj si Customizer XP a jednoducho si ju aktivuj.Citace:
Původně odeslal jass
jednodušší bude kliknout pravým tlačítkem na hlavní lištu => vlastnosti => nabídka start => vlastní => a v seznamu úplně dole "Zobrazit příkaz spustit" :wink:
ty by seci jednoduchy bylo, ale to tam vubec nemam... :oops:Citace:
Původně odeslal Proxymus
ehm, slepejs...?Citace:
Původně odeslal jass
kliknout pravým tlačítkem na hlavní lištu => vlastnosti => nabídka start => vlastní => UPRESNIT => okynko POLOZKY NABIDKY START a uplne dole je zatrzitko Prikaz spustit...
A nerikej, ze to tam nemas, mas to tam... :!:
diky, sem malinko slepej priznavam :? :? ;DCitace:
Původně odeslal Umbro
nj, v pohode, mam pred zkouskou (:eek:), tak sem trochu naladovy... :-)Citace:
Původně odeslal jass
Popripade spust gpedit.msc ne zrovna moc zdokumentovana f-ce XPecek, je tam hooodne zajimavych veci
Popřípadě zmáčknout tlačítko "windows"+R , tohle je jedna z prvních položek, kterou z menu vyhazuju ;D
windows+r je dobry, nicmene bez SPUSTIT ve STARTu by to asi neslo, predstava ze pokazdy kdyz chci diagnostikovat sit musim poustet CMD je docela na prd,obvzlaste kdyz SPUSTIT ma historii prikazu. :roll:Citace:
Původně odeslal jan555
To chápu. Já píšu deseti a historii a spol. obvykle nepotřebuju ;DCitace:
Původně odeslal jass
hehe to ja samozrejme taky... nicmene delsi prikazy je lepsi mit ulozeny, anebo ses fakt takovej borec ze to nepotrebujes... ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Chmmm, většinou fakt ne, jinak .bat, skripty, nebo utility :!: Asi mě holt to psaní baví, možná jsem měl být sekretářkou ;DCitace:
Původně odeslal jass