http://www.czechcomputer.cz/art.jsp?...256E2800262FD3
Printable View
delas si reklamu? :-)
ja taky soutezim :wink:
akorat ze jamam recenzi na nove durony....
kecas?....a co recenzujes?
tadyhle
http://www.czechcomputer.cz/art.jsp?...256E270080E66C
jeslti to tu nechces mit v theradu tak rekni->smazu to
to je jedno.....no jo koukám na to....na hlavní stránce seš pode mnou. Ale už ti hodnotilo kápánek víc lidí - 8
tys hodnotil?
ze bych se mrkl na to tvuji.. :wink:
to je spolupracicka;)....no ja nevim jestli sem si to hodnotil, ale projizdel jsem snad vsechny recenze a taky je snad vsechny hodnotil...takze je mozny ze jo....joooo ted se divam na tvoji recenzi a uz nemam moznost hlasovat, takze jsem uz asi hlasoval;)
takze si mi dal bud 3 nebo 5(sem si to aztim vypocitaval) :-)
no tak petku sem ti urcite nedaval....to bych se s tebou klidne vsadil...tu sem daval jenom u ty prvni recenze Ixus 400, která si to vcelku zaslouží...no a tu trojku....je to mozny
a z toho neco mate, za ty recenze? Ted jsem cetl nejakou o 16 pipelines, neco tak trapnyho jsem snad nevidel :-)
jasne, napises recenzi, vleze ti tam za 14 dnu nejvic lidi, k tomu naky slusny hodnoceni a mas vic jak 6 litru v kapse
pokus to myslis vazne, kde jsou nejaky podminky? he, aby ted nezacal kazdy co to precte psat recenze na CC ;D ;D jinak dobra reklama pro CC :idea:Citace:
Původně odeslal kiwwik
do haje...ze sem sem vubec lez, ted to tam zacne psat kazdej;)..no pravidla mas na hlavni strance
hehe no mozny to je, ale neboj, ja konkurence nebudu :lol:Citace:
Původně odeslal kiwwik
jinak treba zkus pozadat nekoho z moderatoru o delete threadu, ale to sis mel rozmyslet drive, nez si postoval svou reklamu :idea:
na to kaslu...stejne se ńikomu nebude chtit neco psat a pokud jo, tak ten výtvor bude muset byt aspon trochu kvalitni, aby mel nadeji na uspech...a to ten muj je;))
zeby som tam praskol recenziu na nove mega pc? chmmm ;) aj tak to je strasne shitova sutaz ;D
MadCap
jaka shitova soutez???...na czech computer nedam dopustit, lepsi prodejce vypocetni techniky neexistuje!!!!!!;)...