GF4 Ti4200 alebo Radeon 9700Pro
Mam doma MSI GF4 Ti4200 a xcel by som ju vymenit za Manli Radeon 9700Pro a neviem ci sa mi to oplati? Ci je tam velky vykonovy rozdel....
Dalej by ma zaujimalo ci mi pod tym Radeon 9700Pro pojdu vsetky hry cez problemov ako teraz s tou MSI GF4 Ti4200. A este ako je na tom ten radeon s hlucnostou? a ako je na tom s ovladacmi... ;)
Alebo ci mam radsej kupit GF4 Ti4600? A aky je zase vykonovy rozdiel medzy 4200 a 4600....
Tu su karty takze poradte ktoru by ste kupili vy..... ;D
VGA ManLi ATI® Radeon 9700 PRO 128MB DDRAM TV OUT, DVI 12980Sk
Microstar® GeForce 4 4600VTD 128MB DDRAM RETAIL TV OUT/IN DVI 10370
ABIT® GeForce 4 4600 128MB DDRAM TV OUT, DVI OUT 10200
alebo si mam nexat svoju a kupit digit. fotak ;D
OLYMPUS C-300 ZOOM 13990 ;D
Re: GF4 Ti4200 alebo Radeon 9700Pro
Citace:
Původně odeslal ARiES
To je ta spravna volba ;)
Tu tvoju 4200vku mozes pretocit +- na hodnoty 4600vky, potom bude mat aj jej vykon.
Radeon9700Pro je vykonnejsi a podporuje viac veci, ale zabudni nan, pokial chces kupovat ManLi.
ManLi NEVER !!! :o
Citace:
Původně odeslal ARiES
Mam doma MSI GF4 Ti4200 a xcel by som ju vymenit za Manli Radeon 9700Pro a neviem ci sa mi to oplati? Ci je tam velky vykonovy rozdel....
Dalej by ma zaujimalo ci mi pod tym Radeon 9700Pro pojdu vsetky hry cez problemov ako teraz s tou MSI GF4 Ti4200. A este ako je na tom ten radeon s hlucnostou? a ako je na tom s ovladacmi... ;)
Alebo ci mam radsej kupit GF4 Ti4600? A aky je zase vykonovy rozdiel medzy 4200 a 4600....
Tu su karty takze poradte ktoru by ste kupili vy..... ;D
VGA ManLi ATI® Radeon 9700 PRO 128MB DDRAM TV OUT, DVI 12980Sk
Microstar® GeForce 4 4600VTD 128MB DDRAM RETAIL TV OUT/IN DVI 10370
ABIT® GeForce 4 4600 128MB DDRAM TV OUT, DVI OUT 10200
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! To si snad delas prdel!!! Vymenit zlatyho GF4 za to nic moc!!!!! Radek neni sice nic spatnyho,ale GGF je proste luxus!!!Ja osobne bych to za nic nevymenil!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 8) 8) DJ" 8) 8)
Citace:
Původně odeslal vd
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! To si snad delas ***!!! Vymenit zlatyho GF4 za to nic moc!!!!! Radek neni sice nic spatnyho,ale GGF je proste luxus!!!Ja osobne bych to za nic nevymenil!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 8) 8) DJ" 8) 8)
co to kecas??
Citace:
Původně odeslal Rabban
Citace:
Původně odeslal vd
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! To si snad delas ***!!! Vymenit zlatyho GF4 za to nic moc!!!!! Radek neni sice nic spatnyho,ale GGF je proste luxus!!!Ja osobne bych to za nic nevymenil!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 8) 8) DJ" 8) 8)
co to kecas??
Navrhuju puvodni prispevek od Vd na Golden Award. :lol: Tak sirokej prispevek jsem jeste nevidel.
Citace:
Původně odeslal Halen
Citace:
Původně odeslal Rabban
Citace:
Původně odeslal vd
co to kecas??
Navrhuju puvodni prispevek od Vd na Golden Award. :lol: Tak sirokej prispevek jsem jeste nevidel.
:D Diky za uznani a ten radek sem udelal zamerne! Jenom zduraznuju fakta!!! 8) 8) DJ" 8) 8)