-
MX420 a TV-out
Mam takové problemi:
1) Nevim jak zaostřit obraz na TV, hodil by se i externi obraz
2) Pokazde kdyz spustim video (Redlight i Win Media Player) se mi rozrahne pres celou obrazovku a ani se mi nezobrazi titulky, v tomtu rezimu, na monitoru mi to jede s titulky..
Zkousel jsem to jak pod NVIDIA ovladačema tak i TVTool.
-
S titulky, atd. by mělo zabrat přepnout primární obraz na TV a sekundární na monitor (opačně než default).
Pokud na ostatní problémy nezabere full verze Tv Toolu, tak nevím - mě vyřešila vždycky všechno ...
-
No to ja mam TVTool taky, ale ptam se jak vypnout to co pisu u 2) jestli to teda jde, protoze kdyz kliknu na soubor s videem tak se mi to hned otevre do toho blbyho rezimu, kde ani nevidim myš, a tak ani nemůžu načíst titulky. (teda vlastene ano ale jenom po slepu protoze to co delam je videt poze na TV a na monitoru bezi jenom film bez win i kurzoru. A to to mam zapnuty na Klonovani. A nejakej ten externi programek na zaostreni neni? Dominik
-
-
vypada to tak, ze RADLIGHT mas nastaveny tak, ze hned po otvoreni filmu sa ti prepne do FULLSCREENu. Napr v BSPlayer-i je volba ALWAYS START IN FULLSCREEN MODE. Pozri sa po tomto a nechaj podobne policko NEzaskrtnute. Ak to nenajdes, skus iny prehravac, napr. spomenuty BSPlayer.
Neostry obraz. No povedz mi ci tvoje TV je OK. Cize ci ma ostry obraz aj pri sledovani TV (predpokladam, ze ano). Ale ked to pripojis na TV-OUT GK, tak mas obraz neostry, jo? Takze ako mas prepojeny TV s PC? Pomocou tzv. S-VHS kabla, alebo pomocou tzv. kompozitneho kabla? S-VHS prepojenie prinasa omnoho ostrejsi obraz, takze ak mas neostry obraz, tot je asi hlavna pricina. S-VHS konektor vypada presne ako PS/2 konektor.
-
Ne RadLight mam na normalni okno, ale tohle udela NVIDIA, zmizi kurzor, START a je tam jenom to video a dela to i v Widows Media Player.
Jinak mam kopozit video, a tak se s tou neostrosti asi smirim.
-
No nevíte někdo něco o tom okne, dost me to stve!