v podstate v nazve thread-u je moj problem, poradte a pls rozumne argumenty nie ziadna hadka okolo :lol:
Printable View
v podstate v nazve thread-u je moj problem, poradte a pls rozumne argumenty nie ziadna hadka okolo :lol:
Doporučuju prolézt TV Freak...
imho to je jedno, mel sem ati tv wonder VE, askey tview99, ted mam toho zoltrixe a jeste sem mel mezitim pujcenou Manli TV kartu s tim novym cipem SAA713x
testoval sem je pod linuxem a zadnej velkej rozdil sem nepozoroval. co sem videl chvilama ve win, tak krome dodavanyho SW se prijem taky nijak nelisil. a stejne sem pouzival jinej soft nez ten originalni. takze pak uz je to otazka vybavy - stereo, DO, FM tuner...
Doporucil bych Genius :wink:
tak nejak-levny,dalkac,stereo a chip je ten novy philipsCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
ted asi busu skaldat tatkovi komp do obyvaku k televizi na rpehravani filmu a jako nahradu videa a asi tam pude tohle.....
Pinnacle PCTVPRO rozhodne ne (a ani nic jineho od Pinnacle) pokud nejsi masochista. Ta karta se sice tvari jako neco hogo fogo, ale jsou s ni nebetycne problemy. Neplacam jenom tak naprazdno, bojoval jsem s ni na trech ruznych pocitacich a poradne jsem ji nerozchodil. Nebudu tady unavovat vyctem problemu, ktere s kartou byly. Ted lezi ve skrini a do pocitace mi nesmi.
Nekdo muze rict, ze mu to chodi a ze je to rukama. Rad verim, ze nekomu chodi, protoze ma holt stesti. Na tech mych sestavach se totiz chovala na kazde jinak. Rukama to samozrejme byt muze, ale uz jsem leccos s pocitaci a s videokartami prozil.
Jenom malej dotazek: je to ta stara nebo nova?Citace:
Původně odeslal Vitekv
Prave ze je to ta nova. S tou starou by asi problemy nebyly, sly pouzit univerzalni ovladace a libovolny soft. Tu novou jine nez originalni ovladace nejsou schopny prepinat. (Stav tak pred pul rokem).Citace:
Původně odeslal AXE
nemels nahodou direkty 9.0?
jestli jo tak je treba update :!:
Diky za snahu, ale tim to opravdu nebylo.
Mne se tu ty problemy nechteji rozepisovat, ale aspon strucne:
- jak uz jsem psal, tak alternativni ovladace s touto kartou nepracovaly
- originalni ovladace znemoznily pristup ke karte ostatnimu softu (DScaler se z toho uplne sesypal, po odinstalovani origos driveru chodil, ale tehdy jeste neumel nahravat a moc mu neslo prepinani zvukovych norem)
- originalni ovladace jsem zkousel 5.1, 5.11, pak nejake bety 5.30 nebo kolik to bylo, a jako na smilovani bozi cekal na nove. Nakonec prisly 5.50, ale furt nic moc. Procetl jsem snad cele forum u Pinnacle, zkousel vsechny mozne postupy instalace ovladacu + Vision, shazovalo mi to system pri bootu na rob_v.sys, nebo se Vision chytl az na druhy pokus nebo naopak jenom jednou a dost.
Stavalo se, ze se ta karta nejak prepnula do jine normy a pak uz nesla vratit zpatky, dokonce nepomohla ani reinstalace ovladacu (samozrejme s obnovenim celeho systemu ze zalohy) ale musel jsem kartu vydelat na chvili ze slotu. Proste hruza.
Od Pinnacle jsem mel postupne koupene Studio DC10+, Studio 7, Studio 8, Instant CD a s kazdou z tech veci byl nejaky problem. Od te doby mi nesmi nic od Pinnacle do stroje.
Zajimave ja mam od Pinacle studio 8,9 a aj kamarat , on ma P4 ja AMD a vsetkym nam to ide bez problemov. Mozno si mal iba spatny kus , alebo naozaj bola chyba medzi zidli a klavesnici.
Popravde, s tim Studiem 8 uz bylo tech problemu nejmin:
- pri nastartovani grabovani to automaticky hodilo hlasitost na max => priserne prebuzeny zvuk. Vyresila to instalace STARSICH ovladacu zvukovky
- padalo to pri exportu do MPEG 2 - to se spravilo s upgradem Studia
Ale i tak - takto se slusny soft nechova :evil: