Nevite nekdo, jestli jde na 8K9A2+ zvednout napeti pro AGP? Ja mam pocit, ze jsem nekde cet ze jo, ale nejak to nemuzu v BIOSu najit.... Nebo jsem si splet typ desky?
Printable View
Nevite nekdo, jestli jde na 8K9A2+ zvednout napeti pro AGP? Ja mam pocit, ze jsem nekde cet ze jo, ale nejak to nemuzu v BIOSu najit.... Nebo jsem si splet typ desky?
ne
napati agp jde zvedat jen na 8k9ai
Bezne cez BIOS sa AGP (voltaz) neda dvihat. Ide to vsak HW upravou, ktorá je spolu s navodom a velmi detailnymi fotkami (AKO NA TO) postnute na AOA Epox fore. Ide o starsi thread takze hladat dozadu...
Me pri overclockingu grafarny AGP voltaz vubec nepomohla tak nevim jestli ma smysl - snad jine kart pomuze :wink:
ma to jen 8K9AI
Aspon maniaci z AOA fora si myslia ze to ma vyznam, skor by som bral nieco ako zvysenie voltaze chipsetu....
Tak podla mna by tiez zvysenie voltaze nana chipsete viac prispelo. Mali to uz stare ale velmi dobre ABIT KT7/A a vyrazne im to prispievalo k lebsej stabilite a tak ..
2GABO : co to mas za chladenie az teraz som si fsimol.
Hej urcite by sa zvysenie voltaze zislo...len ci v tom nebude nejaky figel. Myslim preto, lebo aspon co som si vsimol tak na poslednych doskach s KT333 a 400 nieje to zvysenie voltaze- ale mozno sa myslim.
CHladenie - no velmi dobre...teda hlavne tiche. Teraz mam ten Arctic Cooling Copper Silent. CHladice su naozaj velmi dobre a tiche. Skusim sa dohodnut s Imperkom ci ich nechcu predavat..
jj to by bodlo mat vecsi vyber chladicou. navyse ked su aj dobre aj tiche !!
Hej to urcite....ale ked tam maju nastresk..momentalne tak neviem ci nieco zjednam.
KT3 Ultra Rulezzzzzzzz :-D :-D :-D :-D :-D :-D ;D ;D 8) 8) ;D
2Madman: prave voltaz AGP mi je ukradnuta - v podstate mi chyba ta voltaz chipsetu (asi ju ma ta tvoja MSI KT3). Problem je to ze ta voltaz mi chyba od 195 FSB a vyssie, pretoze sa objavuje AGP tearing a podla mna to je sposobene nizkou voltazou chipsetu (pri 200+ FSB klesa pod 3,0V aj na hodnotu 2,8 V). SKoda ze ta tvoja KT3 tych 200 FSB neurobi - teda ta voltaz chipsetu je asi zbytocna ;)
Samozrejme sem to myslel jenom ze srandy ;D ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Madman
Pohoda ;)