Mám 1 modul 512MB Corsair XMS 333MHz CL2(v podpisu) a teď kupuju dalších 512MB od dorta,ale to jsou 400MHz CL2.Jely by v dualu aspoň na těch 333MHz nebo i 400, pokud je nastavím nějak mírně,aby to ty "333" zvládly?
Printable View
Mám 1 modul 512MB Corsair XMS 333MHz CL2(v podpisu) a teď kupuju dalších 512MB od dorta,ale to jsou 400MHz CL2.Jely by v dualu aspoň na těch 333MHz nebo i 400, pokud je nastavím nějak mírně,aby to ty "333" zvládly?
Na 333 v dualu by ti mely jen na 99%, na 400 mozna tez, vzhledem k tomu, ze nic moc lepsiho nez Corsair se v pametech asi koupit neda a jejich 333 pameti snad pouzivaly WinBond BH5/6, takze 400MHz nebyl problem...Citace:
Původně odeslal Tomas
Nicmene, dokud to nezkusis, tak to nezjistis, na ruznejch deskach delaj ruzny pameti ruzny hovadiny (zvlast v dualu)a plati to i pro ty nejznackovejsi a nejlepsi desky, stejne jako pro nejlepsi a nejznackovejsi chipy pameti... ;D ;D
Jasně, mně šlo jen o to, aby to někdo kategoricky nezavrhly se slovy, že to musí být identické moduly.Určitě to zkusím,za to nic nedám! :D
Identicke byt nemusi (samoztrejme, ze je to vetsi predpoklad spravne funkce), ale jde o to aby se ty moduly snasely, coz predpokladam u Corsairu nebude problem (ani bych se nedivil, kdyby mely obe ty pameti stejny chipy akorat precasovany, nechce se mi hledat v datasheetu ;D ;D )Citace:
Původně odeslal Tomas
Tak teda jedou!Na 333 při 6-2-2-2,jak dál,ukáže čas a nová deska.