nevite nekdo kde v Brne vyrezou laserem diru du CASEu
Printable View
nevite nekdo kde v Brne vyrezou laserem diru du CASEu
ptej se wonga
diq. zejtra du k nemu tak se zeptam
A az to zjistis, tak to sem napis ;D
wong rikal, ze si to nechal delat v tyhle firme www.kovoplazma.cz(je to u zbrojovky). este zjistim ceny
No a nějakej tip na to samý v Praze ???
Taky bych potřeboval jednou jsem si mejloval s ňákou firmou v Praze už ani nevim jakou a tam chtěli 500,- za vypálení 80mm díry na věterák SUXXCitace:
Původně odeslal globalkiller
myslim, ze bylo - meli se stehovat nekam na videnskou - aspon to tehdy rikali, tak se zeptejte kdyz tam budete volatCitace:
Původně odeslal tominek
a bylo to primo v arealu zbrojovky skoro az na druhym konci nez je vchod, takze lepsi jet autem :-)
posli ji Duduovi ( zni to divne ) a mas po problemu :idea:
Cožééééééé to mám poslat kus plechu na druhou stranu republiky na to aby se mi ten plech vrátil s vyřízlou dírou ??? to je hovadina ne :evil:
Dudu ti udělá i plexi a všechno ale poštovný stojí prachy a v mym případě by to bez poštovnýho s plexi a eště dírou na fukar v tom plexsi stálo 500-600 stovek a to je docela dost na to že celá case stála bez zdroje 700Citace:
mas pravdu, je to hovadina. Kdo chce, tak v Praze musi nekde najit, chce to chtit.- :arrow:Citace:
hahahaCitace:
Původně odeslal DOT
to vyrezani laserem stoji 50Kc, plexi si nekde sezenes a prilepeni na bocnici je taky otazka 50Kc a jeste to nebude mit tu hnusnou dudu gumu okolo 8-)
a kovoplazmu sem nasel na seznamu s tim ze sem hledal "rezani plechu laserem" a zavolal tam a zeptal sem se, jestli mne to vyrezou a za kolik... staci se trochu snazit :-)
Ale zajímalo by mě kde ti to udělaj v Praze za 50,-
až něco zjistíš,tak to sem napiš (taky o něčem po zkouškovým přemejšlim)Citace:
Původně odeslal tominek
to to jako mam hledat a volat tam ja :?: :roll:Citace:
Původně odeslal kořka
2Holli: uz sem to tady psal - moje a MadCapovo okno stalo dohromady 103Kc, takze cca 50Kc/okno
Cena je paradni jen se me nechce do modric :roll: :roll:
By me zajimalo, jak se lisi cena podle vzoru? Nebo se to bere podle plochy, kterou ten motiv zabere ??? . Kdyby to vyslo na nejakou fajn castku, tak tam pojedu s tebou ;DCitace:
Původně odeslal Ladron
Ted zrovna jsem psal maila a ptal se na http://www.intebo.cz/ jak to počítaj jestli podle času nebo podle nějakýho vzorce a rozměrů ???
plati se za "cas laseru" proste jak dlouho to bude rezat, takze maly a slozity okno bude stat stejne jako velky a jednoduchy :-)Citace:
Původně odeslal bukva
Do 150´se urcite vlezem... az budes chtit jet tak houkni :)
Kdybys tam chtěl jet nebo bys tam vez svoji bočnici tak bys tam mohl vzít i mojí? ??? :wink: nebo bych jel s tebouCitace:
to bych se taky pridal a sabli bychom se o benal...Citace:
Původně odeslal kořka
jj. přidal bych se taky......určitě.....Citace:
Původně odeslal MikeD
ale ještě by mě zajímalo jak mám udělat předlohu, v čem ji chtěj nebo dle čeho to dělaj
presne jak jsi jim zadal co a jak chces vyriznout, popr v cem to bylo nakreslene.