Mate nekdo skusenost s tim poslednim biosem 1007? je to BETA, tak se trochu bojim :?
Printable View
Mate nekdo skusenost s tim poslednim biosem 1007? je to BETA, tak se trochu bojim :?
Já ne, mám 1006 a je to normal, nespozoroval jsem nějaký rozdíl. Chci se tě zeptat, jaké máš rozdíly v teplotě oproti biosy a windows xp v asusprobe? Mi to dělá něco přes 10 st. a to se mi zdá dost hodně, ne?
ja mam taky 1006 a fpoho. s tou teplotou to ten asus nevychytal, ale uz je nova verze asusprobu, tak si ho stahni. ten uz jede fpoho. z puvodnich 55st pri max zatezi mam ted 67 :eek: :-) celkem rozdil :lol:
tak to je teda fakt rozdíl, je to na jejich oficiálních stránkách nebo to musím stahovat od někud jinud?Citace:
Původně odeslal jbrachtl
jo, je to nekde na www.asus.com
Já jsem si ten bios flashnul a je v pohodě. Nějakou dobu tam byl i 1007 beta 4, tak jsem ji také vyzkoušel, ale katastrofa. WinXP padaly jako přezralé švestky. Po několika dnech zmizela i ze stranek Asusu a tak jsem si dal zpátky 1007 beta 3 a vše přestalo, zase pohoda.Citace:
Původně odeslal jbrachtl
LOL no tak ja jsme flashoval 1007 beta4 uz davno a spalil jsem desku :-)Citace:
Původně odeslal Douby
Ale tim biosem to nebylo, druhy den sem sel reklamovat, hned mi dali novy kus, ktery byl necekane stabilnejsi nez ten spaleny, hned po prichodu domu jsem preflashnul na 1007 beta4 a ten mam az doted, sice to jsou zatim 4 dny, ale jede to :-) BTW: Flashnutim biosu se s deskou nic nestane ze samozrejme, tak proc se nekdo boji vyzkouset novy bios.......
ja se nebojim ho vyskouset, ale ptal jsem se pro to, jestli to nekdo vubec zkousel a jestli ma vubec smysl prekopavat BIOS, kdyz ted mam system na dobry urovni. pockam si na full version